Cemil Şahin Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcılığı Görevine Getirildi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde yeni Genel Sekreter yardımcılığına Cemil Şener getirildi.

Cemil Şahin Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcılığı Görevine Getirildi
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 11:46
Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde yeni Genel Sekreter yardımcılığına Cemil Şener getirildi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesine Genel Sekreter yardımcısı olarak Cemil Şahin getirildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter Yardımcılığı görevini sürdürürken, istifa ederek milletvekili olan Yavuz Subaşından boşalan göreve son olarak İstanbul Bağcılar Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Cemil Şahin getirildi.

Cemil Şahin kimdir:
1971 yılında Samsunun Terme ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Sakarlı beldesinde, lise eğitimini de Terme Lisesinde tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.
Antalya Manavgat, Side ve Belekte otel ve tatil köyü inşaatlarında saha mühendisliği, Rusya Moskovada da konut ve villa yapımı şantiye şefliği yaptı. Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Keban, Arapgir, Divriği Yolu Kontrol Mühendisi, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Bursa, İnegöl, Bozüyük Yolu Kontrol Şefliği ve Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü Asfalt Başmühendisi olarak görev yaptı.
2007 ocak ayında göreve başladığı Bağcılar Belediyesinde önce 6 ay süreyle Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
Cemil Şahin, mahalli seçimlerin ardından oluşturulan yeni yönetimde;2014 yılında İstanbul-Bağcılar Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 2018 yılında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve başladı.
Şahin, evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık