Çeçenistan Lideri Kadirovdan Abdye: “Ben Olsam Rusyayı Tehdit Ederken Bir Kez Daha Düşünürdüm”

Rusyayı savunan Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov ABDye tepki göstererek, Ben olsam Rusyayı tehdit ederken bir kez daha düşünürdüm” dedi.

Çeçenistan Lideri Kadirovdan Abdye: “Ben Olsam Rusyayı Tehdit Ederken Bir Kez Daha Düşünürdüm”
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 12:43
Rusyayı savunan Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov ABDye tepki göstererek, Ben olsam Rusyayı tehdit ederken bir kez daha düşünürdüm” dedi.
ABD İçişleri Bakanı Ryan Zinke, Rusyanın enerji kaynaklarını Ortadoğu ülkelerine ulaştırmasına engel olmak için deniz ablukasını organize edebileceklerini söylemesinin ardından polemikler karşılıklı olarak devam ediyor. Bakan Zinke, Donanmamız sayesinde, deniz yollarının açık kalmasını garanti edebiliriz ve gerekirse, Rus enerji kaynaklarının piyasaya ulaşmaması için onları kapatabiliriz dedi.
Bu açıklamaların üzerine Rusyadan ABDye tepki açıklaması geldi. Karşılıklı süren polemiklere Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirovda katıldı. Rusyayı savunan Kadirov, ABD İçişleri Bakanı Ryan Zinkeye ve ABDye sert tepki gösterdi. Kadirov tepki konuşmasında, ABDli politikacıların ifadeleri artık mantıklı insanları şaşırtmıyor. Anlamsız ifadeler kullanıyorlar ve yüzyıllardır var olan uluslararası hukuk sistemini yıkıyorlar” şeklinde konuştu.

Sömürgecilerin soyundan geliyorlar”
Amerikalıları sömürgeci bir ülke olmakla suçlayan Kadirov, Kuzey Amerikada yakılmış, vurulmuş, yıkılmış halkların topraklarına devlet kuranları bunları gören dünyadaki diğer ülkeler kabul etmezler. ABD dünyanın farklı yerlerinde kan akıtmaya devam ediyor. Amaçları ülkeleri yok etmek, kaynakları ele geçirmek, ele geçirdikleri ülkelere kukla rejimlerini koymak. Onlar birçok insanın ölümüne, kadınların, yaşlıların, çocukların mülteci olmasına zorlamaya çekinmiyorlar. Amerika, deniz boğazlarını, uluslararası deniz ulaşım yollarını, bazı ülkelerin ticaretini engelleme hakkına sahip olduğuna düşünüyor. Ancak böyle durumları ancak küçük ülkeler kabul eder diyerek sert ifadeler kullandı.

Ben olsam bir kez daha düşünürdüm”
Açıklamasının devamında ABD İçişleri Bakanı Ryan Zinkeye seslenen Kadirov, Görünüşe göre Sayın Zinke Rusyayı, Rusyanın tarihini, gücünü ve yeteneklerini yeterince bilmiyor. Boş konuşmalarla zaman kaybetmemek için, ben olsam büyük Rusyayı tehdit ederken bir kez daha düşünürdüm. Benim sana tavsiyem, birlikte yaşayalım ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık