Çayeli Belediyesi Başarılı Öğrencileri 4. Kez Marmarise Gönderdi

Rize Çayeli Belediyesi başarılı öğrencileri gezi ile ödüllendirmeye devam ediyor.

Çayeli Belediyesi Başarılı Öğrencileri 4. Kez Marmarise Gönderdi
  • 23 Ekim 2018, Salı 17:39
Rize Çayeli Belediyesi başarılı öğrencileri gezi ile ödüllendirmeye devam ediyor.
Çayeli Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yaptığı bir çalışmayla lise düzeyindeki okullarda başarı sergileyen 40 kişilik erkek öğrenci grubunu öğretmenleriyle birlikte tatil beldelerinden olan Marmarise gönderdi.
Gezi dolaysıyla açıklama yapan Çayeli Belediyesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Nacettin Hatipoğlu, Çayeli Belediyesinin sosyal ve kültürel faaliyetlerine vurgu yaparak İlçede özellikle son zamanlarda bundan önceki dönemlerde hiç olmadığı kadar etkinlik sayısına imza atmaktadır. Bu durum, Çayelimizin sosyal belediyecilik anlamında çıtayı ne kadar da yükselttiğin göstermektedir dedi.
Hatipoğlu, gönderilen 40 öğrenci ve beraberindeki idarecileri Çayelili iş adamı Ahmet Gençalioğlunun Marmariste bulunan otellerinde 5 gün boyunca ücretsiz ağırladığını ve bunu 4üncü kez yaptığını belirterek iş adamı Ahmet Gençalıoğluna tüm Çayeliler adına teşekkür etti. Hatipoğlu ayrıca Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmene eğitime ve kültürel faaliyetlere vermiş olduğu çok yönlü katkılardan dolayı özellikle teşekkür ediyorum dedi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından öğrenciler Marmarise uğurlandı.
Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, toplantıda olması sebebiyle ilçe merkezinde düzenlenen uğurlama törenine katılmadı. Esmen toplantı sonrasında seyahat halindeki otobüsü arayarak öğrencilere ve öğretmenlere iyi tatiller diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık