Çaycumada Vatandaşlara Aşure Dağıtıldı

Zonguldakın Çaycuma ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Çaycumada Vatandaşlara Aşure Dağıtıldı
  • 28 Eylül 2018, Cuma 18:51
Zonguldakın Çaycuma ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıtıldı.
Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen aşure dağıtımına AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Suzan Akman, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karaalp, Ziraat Başkanı Rıza Çapkın, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Coşkun Ulutaş, Türkiye Emekliler Derneği İlçe Başkanı Nizamettin Eyidoğan, İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İlçe Müftüsü Ermişin yaptığı dua ile başlayan aşure etkinliğinde konuşan AK Parti İlçe Başkanı Karani, “Kalabalığın çok yoğun olduğu günde Muharrem ayı bereket ayı dedik teşkilatlar olarak bu ayın feyz ve bereketinden nasiplenmek için aşure etkiliği düzenledik .Güzel oldu çok şükür bu ayın maneviyatına yaralanmak için güzel çalışmalar yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık