Çavuşoğlu, Maduro İle Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro tarafından kabul edildi.

Çavuşoğlu, Maduro İle Görüştü
  • 22 Eylül 2018, Cumartesi 12:39
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro tarafından kabul edildi.
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro başkent Caracastaki Devlet Başkanlığı Sarayı Mirafloreste Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlunu kabul etti. Mirafloreste ağırlanan Çavuşoğlu, Venezuelanın yanındayız mesajı verdi. Çavuşoğlu ziyaretine ilişkin, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro arasındaki yakın ilişkiler iki ülke işbirliğine güç katmaktadır. Venezuela halkının yanındayız” mesajı verdi.
Ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Maduro ise, Halklarımızın karşılıklı yararına olan ilişkilerimizi hızlandırmaya ve güçlendirmeye karar verdik dedi. Mirafloreste açıklama yapan Çavuşolu, gerçekleştirilen toplantılarda ikili ilişkilerin geliştirilmesinin ele alındığını belirterek, Türkiye ve Venezuela ilişkilerimizi nasıl geliştirebiliriz bunları konuştuk. Başkan Maduro tarafından kabul edildim. Maduroya Cumhurbaşkanımız Erdoğanın mesajını ve selamlarını ilettim. Sayın Maduronun görüş ve talimatlarını da almış olduk. İki ülke arasında kardeşlik ilişkileri var. İçinden geçtiğimiz şu zor günlerde dayanışmamızı daha da arttıracağız. Biz her şartta Venezuela devletinin ve halkının yanında olacağız ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık