Capital 500De, Bereket Enerji Türkiyenin En Büyükleri Arasında

Capital Dergisinin Türkiyenin En Büyük 500 Firmasını belirlediği dev araştırmada merkezi Denizlide bulunan Türkiyenin entegre enerji kuruluşu Bereket Enerji Grubundan 7 şirket sıralamaya girmeyi başardı.

Capital 500De, Bereket Enerji Türkiyenin En Büyükleri Arasında
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 11:49
Capital Dergisinin Türkiyenin En Büyük 500 Firmasını belirlediği dev araştırmada merkezi Denizlide bulunan Türkiyenin entegre enerji kuruluşu Bereket Enerji Grubundan 7 şirket sıralamaya girmeyi başardı.
2017 yılı şirket performanslarının ve cirolarının kriter alındığı Capital Türkiye 500 araştırmasında, Bereket Grubu şirketlerinden Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. 74., Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. 109., GDZ Enerji Dağıtım A.Ş. 228., ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. 348., Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. 435., Bereket Elektrik A.Ş. 437. ile Bereket Enerji Üretim A.Ş. 471. sırada yer aldı. Bu tabloya göre, Bereket Enerji Grubundan Capital 500e giren şirket sayısı 6dan 7ye yükseldi.

Performansını ve cirosunu artırdı
Capitalin geçen yılki araştırmasında da 6 şirketi ilk 500de yer alan Bereket Enerji Grubu, bu yılki araştırmanın sonuçlarına göre performansını ve cirosunu artırmış oldu. Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, gruba bağlı 7 şirketin ilk 500 kuruluş arasına girmesinin gurur verici olduğunu belirtti.
Saldanlı, konuya ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede, ülkelerin gelişmişliklerinin artık enerji üretimi ve tüketimle ölçüldüğünü belirterek, şunları söyledi:
Tüm çabalara rağmen 2 milyar insanın enerjiye ulaşamadığı dünyada, ülkemizde günde 4 saat elektrik kesintisinin uygulandığı günlerden bugünlere geldik. Enerji sektörü; yüksek teknoloji, bilgili ve deneyimli kadrolar ve yüksek finansman gerektiren bir sektördür. Böyle bir sektörde 10 bini aşkın çalışanımızla ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için büyük çaba gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Enerji sektörü için her çabamız Türkiyenin geleceği, Türk halkının mutluluğu içindir.
Fortune Dergisinin gerçekleştirdiği ve geçen ay açıkladığı Türkiyenin en büyük 500 şirketi araştırmasında da Bereket Enerji Grubundan 9 şirket sıralamada yer almıştı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık