Çankaya Evlerinde Yeni Dönem Başlıyor

Çankaya Belediyesi Çankaya Evleri, yeni açılan merkezleri ve artan kapasitesi ile Çankayalıların yine ikinci adresi olacak. Kurs kayıtlarının başladığı Çankaya Evleri, bu yıl 30 bin kursiyere ev sahipliği yapmayı hedefliyor.

Çankaya Evlerinde Yeni Dönem Başlıyor
  • 14 Eylül 2018, Cuma 11:44
Çankaya Belediyesi Çankaya Evleri, yeni açılan merkezleri ve artan kapasitesi ile Çankayalıların yine ikinci adresi olacak. Kurs kayıtlarının başladığı Çankaya Evleri, bu yıl 30 bin kursiyere ev sahipliği yapmayı hedefliyor.
Çankaya Belediyesinin ücretsiz kişisel gelişim ve meslek edindirme eğitimleri verdiği Çankaya Evlerinde yeni dönem başlıyor. Orandan Cebeciye, Türkkonuttan Bademlidereye 28 farklı semtte bulunan Çankaya Evleri, bu yıl 30 bin kursiyere ev sahipliği yapmayı hedefliyor. 7den 70e her yaş grubundan vatandaşın keyifle vakit geçirdiği Çankaya Evleri, yeni sezonda da yenilenen kurs programları ile dolu dolu bir yıl geçirecek. Çankaya Evlerinden bir önceki eğitim döneminde 26 bin kişi faydalanırken, Çankaya Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri tarafından verilen dersler bu yıl da mahalleliden gelen talepler doğrultusunda belirlenecek.
Yabancı dilde İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça; kişisel gelişimde diksiyon, anne-çocuk eğitimi, işaret dili; hobide yağlı boya, bağlama, ud, gitar, karakalem, keçe, amigurimi; meslek edindirmede bilgisayar, davul derisinden abajur yapımı, 10 parmak klavye, sahne makyajı gibi birbirinden farklı 100e yakın kurs çeşidi ile hizmet veren Çankaya Evleri bu yıl da birçok alanda eğitim verecek.
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen tarafından 1 Eylülde hizmete açılan içerisinde bin kişilik düğün-yemek organizasyonları için toplantı salonu, 400 kişilik nikah salonu, kütüphane, kafeterya ve sosyal donatı alanları bulunan Zübeyde Hanım Sosyal Tesislerinin içerisinde de Çankaya Evi de bulunuyor. Zübeyde Hanım Çankaya Evinde pastacılık, özel gün nikah şekeri yapımı, jel mum yapımı, sabun yapımı, stilist eğitimi gibi sıra dışı kurslar yer alacak. Vatandaşların sosyalleşmesine olanak sağlayan Çankaya Evlerinde ayrıca masal ve oyun odaları yer alırken, etüt merkezlerinde öğrenciler ders çalışabiliyor. Merkezlerde ayrıca yaşlılar için film izleme, spor yapma, kitap-gazete okuma gibi alanların bulunduğu Baharevleri de yer alıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık