Çankaya Belediyesi Bursa Nilüfer Belediyesinden Gelen Konuklarını Ağırladı

Çankaya Belediyesi, Bursa Nilüfer Belediyesinden gelen konuklarını ağırladı.

Çankaya Belediyesi Bursa Nilüfer Belediyesinden Gelen Konuklarını Ağırladı
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 11:26
Çankaya Belediyesi, Bursa Nilüfer Belediyesinden gelen konuklarını ağırladı.
Çankaya Belediyesinin konukları bu kez Marmara Bölgesinden oldu. Bursa Nilüfer Belediyesinden gelen 90 kişilik kafile önce Anıtkabiri ziyaret etti, ardından Ankarayı ve Çankayayı gezme imkanı buldu. Nilüfer Belediyesi, engelli bireyleri sosyal yaşama dahil etmek amacıyla hayata geçirdiği Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi katılımcıları ile Ankara gezisi düzenledi. 90 kişilik misafir ekibe ev sahipliğini Çankaya Belediyesi yaptı. Engelli birey ve yakınları ilk olarak Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtkabir ziyaretinde bulundu. Bizim Ev sakinleri daha sonra MTA Tabiat Tarihi Müzesini gezdi.
Çankaya Belediyesinin kendileri için hazırladığı ikramlarla öğle yemeklerini yiyen Bursalı misafirler, Ankara gezilerini şehir turuyla tamamladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık