Çanakkalede 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

Çanakkalede, 30 Ağustos Zafer Bayramının 96inci yıl dönümü gerçekleşen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Çanakkalede 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 12:47
Çanakkalede, 30 Ağustos Zafer Bayramının 96inci yıl dönümü gerçekleşen törenlerle coşkuyla kutlandı.
Çanakkaledeki ilk tören, sabah saat 09.00da Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı.
Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Levent Kerim Uça ile Çanakkale Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Özkan, Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Daha sonra Saygı Duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.
Daha sonra Vali Orhan Tavlı makamında tebrikleri kabul etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kordon boyunda gerçekleşen geçit töreniyle sürdü. Protokol üyeleri törene katılan asker, Muharip Gaziler ve vatandaşların bayramını kutladı.
Ardından Saygı Duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın i Zafer Bayramı mesajı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) adına Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığında görevli İkmal Binbaşı İsmail Işık konuşma yaptı.
Şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi ile devam eden kutlamalar, resmi geçit töreni ile son buldu.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık