Çanakkale Yöresel Ürünleriyle Yörexte

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteğiyle ANFAŞ Fuar Merkezinde bu yıl 9uncusu 24-28 Ekimde düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, Çanakkalenin coğrafi işaretli ürünlerine ev sahipliği yapacak.

Çanakkale Yöresel Ürünleriyle Yörexte
  • 02 Ekim 2018, Salı 12:41
Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteğiyle ANFAŞ Fuar Merkezinde bu yıl 9uncusu 24-28 Ekimde düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, Çanakkalenin coğrafi işaretli ürünlerine ev sahipliği yapacak.
Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Yöresel Ürünler Fuarı YÖREXin yöresel ürünlerin markalaşması, ticari değerinin artırılması açısından çok değerli bulduğunu bildirdi. Üzen, “Bu yıl 9uncu kez kapılarını açacak olan YÖREX, Türkiyenin dört bir yanından gelen yüzlerce oda, borsa, ajans, kooperatif ve firmayı Antalyada buluşturarak kent ve ülke ekonomisine çok önemli katkı sağlıyor” dedi.

“Değerlerimizi birlikte tanıtacağız”
Başkan Üzen, bu yıl Güney Marmara Kalkınma Ajansının organizasyonu ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası, Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret Borsası ve Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odasının birlikte 100 metrekarelik stant açacaklarınız kaydetti. Üzen, “Çanakkalemizin tüm ilçelerinin markalaşmış ve markalaşma potansiyeline sahip ürünlerimizin tanıtımları YÖREXte yapılacak” dedi.

“Coğrafi işaretli Ezine peyniri YÖREXte
Borsa Başkanı Kaya Üzen, Çanakkale olarak YÖREXte coğrafi işaretli ürünler Ezine peyniri, Bayramiç elması, Bayramiç beyazı, zeytin ve zeytinyağı, peynir helvası, Gelibolu sardalyesi, Mevlevi tatlısı gibi ürünleriyle olacaklarını bildirdi. Üzen, “Yöresel Ürünler Fuarı, ekonomiye ciddi katkı sağlıyor. Çanakkale olarak YÖREXi destekliyoruz. YÖREX Fuarında Güney Marmara Kalkınma Ajansımızın destekleri ile Çanakkale ili odaları ve borsaları olarak açacağımız ortak standımızda Çanakkalemizin tüm değerlerinin etkin bir şekilde tanıtımını sağlamayı hedefledik. Kurumlar arası sinerjinin önemine inanıyoruz. Tek hedefimiz daha güçlü bir Çanakkale ve daha güçlü bir Türkiyeyi hep beraber inşa edebilmek” diye konuştu.

Çandır: “Anadolunun doğusu batısı bu fuarda”
Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Türkiyenin en renkli fuarı YÖREXin doğudan batıya, kuzeyden güneye yüzlerce ürüne ev sahipliği yaptığını belirterek, “Antalya olarak, yerel ürünlerin desteklendiği YÖREXte ev sahipliği yapmaktan büyük gurur duyuyoruz. Çanakkalemizin yöresel ürünlerini YÖREXte ziyaretçiyle buluşturması mutluluk verici. YÖREXi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Herkesi YÖREXe davet ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık