Büyükşehirin Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli Güzelköy Mahallesinde kapsamlı bir şekilde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehirin Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 10:01
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli Güzelköy Mahallesinde kapsamlı bir şekilde temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Nazillinin mahallelerinde yaptığı çevre temizliği çalışmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, Güzelköy sokaklarını tertemiz hale getirdi. İl genelinde temizlik yönünden ortaya çıkabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için rutin temizlik işlerini aksatmadan sürdüren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Güzelköy Mahallesindeki sokakları tazyikli su ile yıkayarak tozdan arındırdı. Büyükşehire bağlı Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri ise yabani ot temizliği, ağaç bakım ve budama çalışması gerçekleştirdi. Yol ve kaldırım kenarındaki yabani otlar, ot biçme makineleri ile biçilerek temizlendi.
Nazillinin mahallelerinde yapılan temizlik çalışmasını çok olumlu bulduğunu söyleyen Güzelköy Mahalle Muhtarı Ali Sema Şen, “Aydın Büyükşehir Belediye başkanımız Özlem Çerçioğlundan mahallemizde böyle bir çalışma gerçekleştirilmesi için talepte bulunduk. Talebemiz hemen yerine getirildi ve ekipler mahallemizde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan hizmet mahallemiz için çok güzel oldu” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık