Büyükşehirden Yaza Çiçek Dokunuşu

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri Aydının tüm ilçelerini güzelleştirmeye devam ediyor.

Büyükşehirden Yaza Çiçek Dokunuşu
  • 06 Temmuz 2018, Cuma 10:32
Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri Aydının tüm ilçelerini güzelleştirmeye devam ediyor.
Büyükşehir belediyesinin sorumluluk alanındaki cadde ve bulvarları çiçeklerle ve ağaçlarla rengârenk süsleyen ekipler, vatandaşların daha ferah bir kentte yaşamasını sağlıyor.
Yılın dört mevsimi yapılan çiçeklendirme çalışmalarında yazın gelmesiyle birlikte yaz mevsimine uygun çiçekler kullanılmaya başlandı.

Turistlere yakışan tatil beldeleri
Yaz mevsimiyle birlikte turizmin canlandığı ve nüfusu normal nüfusunun çok üzerine çıkan Didim, Davutlar, Kuşadası gibi tatil beldelerinde de çalışan ekipler turistlerin aklında da kent peyzajıyla ilgili güzel anılar bırakıyorlar.
Davutlarda bisiklet ve yaya yolu olarak yeniden düzenlenen Sevgi Yolu çiçeklendirilerek ve çevre düzenlemesi yapılarak çok daha ferah hale getirildi. Vatandaşlar özellikle sabahları ve akşamüstleri yürüyüş yapıp bisiklete bindikleri Sevgi Yolunu yeniden düzenleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğluna teşekkür ettiler.

Yerli üretici destekleniyor
Tatil beldelerimizi ziyaret eden misafirlerimizi temiz olduğu kadar çiçeklerle bezenmiş Aydında misafir etmekten kıvanç duyuyoruz diyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yerli üreticiden alınan çiçeklerle de yerli üreticinin desteklendiğini söyledi.
Başkan Çerçioğlu Aydında kadına değer verildiğini söylerken Aydını güzelleştiren çiçeklerimiz kadınlarımızın alın teriyle yetişiyor. Bu çiçekleri yetiştiren kadınlarımıza pozitif ayrımcılık uyguluyoruz. Kazandıklarıyla ek gelir elde edip ev ekonomilerine destek oluyorlar ve çocuklarını, torunlarını okutuyorlar diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık