Büyükşehirden Atçada Halk Konseri

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hafta içi her gün yapılan halk konserlerine Sultanhisarın Atça Mahallesinde devam edildi.

Büyükşehirden Atçada Halk Konseri
  • 22 Eylül 2018, Cumartesi 13:22
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hafta içi her gün yapılan halk konserlerine Sultanhisarın Atça Mahallesinde devam edildi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Orkestrasının sahneye çıktığı Atçada, Türk sanat müziğinden Türk halk müziğine, Aydın yöresinin türkülerinden oyun havalarına herkesçe bilinen şarkılar çalındı. Vatandaşlar sevdikleri şarkılara eşlik edip eğlenirlerken, kendilerini müzikle buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğluna teşekkür ettiler.
Bu hafta Efelerin Umurlu, Germencikin Hıdırbeyli, Karacusunun Geyre ile Didimin Akyeniköy mahallerinde de konserler verildi.
Önümüzdeki haftaki halk konserleri ise 24 Eylül Pazartesi günü Sultanhisarın Salavatlı Mahallesinde, 25 Eylül Salı günü Germencikin Mursallı Mahallesinde, 26 Eylül Çarşamba günü Efelerin Tepecik Mahallesinde, 27 Eylül Perşembe günü Sökenin Bağarası Mahallesinde ve 28 Eylül Cuma günü Nazillinin Pirlibey Mahallesinde gerçekleştirilecek. Konserler saat 20.30da başlayacak.
Aydınlıları kültür hizmetleriyle buluşturmaya devam edeceklerini söyleyen başkan Çerçioğlu, tüm vatandaşları halk konserlerine davet etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık