Büyükşehirde Zabıta Haftası Kutlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Zabıta Haftasının 192inci yıl dönümü dolayısıyla gala yemeği düzenledi.

Büyükşehirde Zabıta Haftası Kutlandı
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 17:13
Mersin Büyükşehir Belediyesi her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Zabıta Haftasının 192inci yıl dönümü dolayısıyla gala yemeği düzenledi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığında görevli zabıta personeli için düzenlenen yemekte konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz,Vatandaş memnuniyetinin arttırılmasında toplumla her an yüz yüze olan, vatandaşla iç içe yaşayan, belediyenin kolluk gücü olarak, toplumun ve kentin düzenini sağlayan zabıta memurlarımızın da rolü büyüktür dedi.

Düzenin sağlanması için üzerinize düşenin fazlasını yapıyorsunuz
Mevcut zabıta sayısının Mersin gibi büyük bir şehir için az olduğunun ve zabıtaların görev esnasında karşılaştıkları zorlukların farkında olduklarına belirten Kocamaz, Sayı olarak az da olsanız Mersinde düzenin sağlanması konusunda üzerinize düşeni fazlasıyla yaptığınızı biliyoruz. Mersin hem alan hem de nüfus itibari ile daha fazla zabıta elemanına ihtiyaç duyan bir şehir. Ancak sizlerde takdir edersiniz ki yasalar bir taraftan zabıta sayısı ile ilgili düzenleme yaparken bir taraftan da belediyenin bütçesine koyduğu yüzde 30 personel payı ile ilgili sınırlamadan dolayı yeterli eleman istihdam etmekte zorlanıyoruz. Bu sadece zabıta için değil bütün birimler için de geçerli ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık