Büyükşehir Yolu Olmayan Köy Bıramıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gülnar ilçesinde yolu olmayan köylere yol götürmek için çalışmalara başladı.

Büyükşehir Yolu Olmayan Köy Bıramıyor
  • 29 Haziran 2018, Cuma 11:42
Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gülnar ilçesinde yolu olmayan köylere yol götürmek için çalışmalara başladı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezinden kentin en uzak noktalarına kadar yürütülen yol yapım ve bakım hizmeti hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Gülnar ilçesinin Kayrak ve Çavuşlar ile Silifke ilçesinin Uşakpınarı ve arada kalan diğer mahallelerini birbirine bağlayacak olan bölgede yol açma çalışmalarına başlanıldı. 50 yıldır sadece traktörle geçilebilen ve 20 yıldır da mahalle sakinlerinin özlemle beklediği yolun açılmasının kısa sürede bitirilmesi planlandığı bildirildi. Yol genişletme ve revize çalışmalarının ardından altyapı çalışması da tamamlanarak asfaltlanacak yol sayesinde köyler arasındaki mesafenin 20 kilometre kısalacağı belirtildi.
Yol yapım çalışması yürütülen bölgede toplanarak açılan yolun sevincini yaşadıklarını anlatan Dedeler Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Kılınç, Yıllardır açılamayan, Çavuşlar, Kayrak, Uşakpınarı, Dedeler, Ulupınar bağlantı yolunun açılması için bugün çalışma başlattılar. Bu yol açılmadan Gökbelen üzerinden dolanıyorduk. Dolayısıyla maliyeti de fazla oluyordu, zaman kaybına da neden oluyordu. Bu yol bizim için bir velinimet dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık