Büyükşehir Yatırımda Hız Kesmiyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarına transit geçiş için inşa edilen iki ayrı alt geçidin yakında hizmete açılacağını belirtti.

Büyükşehir Yatırımda Hız Kesmiyor
  • 08 Eylül 2018, Cumartesi 11:36
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarına transit geçiş için inşa edilen iki ayrı alt geçidin yakında hizmete açılacağını belirtti.
Kayserinin önemli ana arterlerinden biri olan Mustafa Kemal Paşa Bulvarının sürekliliğinin sağlanması ve bu bulvar ile yapımı hızla devam eden Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı arasındaki geçişlerin sağlanması amacıyla yapılan iki yeni alt geçit tamamlandı. Alt geçitlerdeki yolların asfaltlanması için çalışmalar hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 15 milyon TLye mal olan her iki alt geçidin de kısa süre içinde trafiğe açılacağını belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her alanda yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Kayserinin sadece bugünü için değil geleceğine de büyük rahatlama getirecek yatırımları bir bir hizmete açtıklarını vurgulayan Başkan Çelik, bu anlamda iki yeni yatırımın daha tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti.
Şehrin iki önemi bulvarı olan Mustafa Kemal Paşa Bulvarını Hulusi Akar Bulvarına bağlayacak alt geçitlerin büyük bir hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Çelik, “Mustafa Kemal Paşa Bulvarından Hulusi Akar Bulvarına girişler için Gültepe Parkı önünden girilen ve Park Apartmanları olarak adlandırılan binaların hemen bitiminde çıkış noktası bulunan altgeçit ile Hulusi Akar Bulvarından Mustafa Kemal Paşa Bulvarına geçiş için Valilik Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı önünden giriş ve Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yanından çıkış sağlanan alt geçidi şehrimize kazandırdık. Mustafa Kemal Paşa Bulvarından Hulusi Akar Bulvarına giriş için kullanılacak alt geçit 100 metre kapalı ve 153 metre açık olmak üzere toplam 253 metre uzunluğa; çıkış için kullanılacak alt geçit ise 126 metre kapalı ve 194 metre açık olmak üzere 320 metre uzunluğa sahip. Her iki alt geçit de ikişer şerit trafik akışı sağlayacak şekilde inşa edildi. Her iki alt geçit için yaklaşık 8 bin 500 m3 beton ve 1800 ton çelik kullanıldı. Alt geçitler çevre düzenlemeleri ile birlikte 15 milyon TLye mal oldu. Yatırımlarımızın şehrimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık