Büyükşehir Wifi Ağı Genişliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ‘Büyükşehir WİFİ hizmetine bir yenisini daha eklendi.

Büyükşehir Wifi Ağı Genişliyor
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 13:05
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ‘Büyükşehir WİFİ hizmetine bir yenisini daha eklendi.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ‘Büyükşehir WİFİ hizmeti, Çorlu Gölbaşı Parkı, Cumhuriyet Parkı ve Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanından sonra Süleymanpaşa Bedesten Meydanında da hizmete sunuldu. Alt yapıları Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından sağlanan proje ile vatandaşlar, Bedesten Meydanında internet hizmetinden ücretsiz olarak faydalanabilecek.
Vatandaşlar kapsama alanları içerisinde, BÜYÜKŞEHİR-WİFİ isimli kablosuz ağa bağlanarak açılan portal ekranına isim, soy isim, doğum tarihi ve telefon numarası bilgilerini girerek cep telefonlarına gelen şifre ile sisteme kaydolabilecek. Bu işlemin ardından da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ücretsiz internet hizmetinden yararlanabilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık