Büyükşehir Tıp Merkezi Güçleniyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi, Sakaryalı vatandaşlara daha sağlıklı bir yaşam sunmak için kadrosunu güçlendirdi.

Büyükşehir Tıp Merkezi Güçleniyor
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 15:21
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi, Sakaryalı vatandaşlara daha sağlıklı bir yaşam sunmak için kadrosunu güçlendirdi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi Sakaryalılara daha sağlıklı hizmet sunmak için hekim kadrosunu güçlendirdi. 6 uzman hekim, 2 pratisyen ve 2 diş hekimi ile hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Tıp Merkezi, Eylül ayı itibariyle 9 uzman hekim, 2 pratisyen, 2 diş hekimi ve 1 psikologla Sakaryalılara sağlık hizmeti sunuyor. Uzm. Dr. Aydın Sarı, “Sağlığınız Bize Emanet diyerek çıktığımız yolda vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Tıp Merkezi olarak Sakaryalı hemşehrilerimize şifa dağıtmaya, dertlerine derman olmaya devam ediyoruz. Yılda 100 binin üzerinde hastaya şifa olmaya çalışıyoruz. Hekim arkadaşlarımız, Tıp Merkezi personelimizle zor bir görev ifa ettiğimiz biliyoruz. Yeni dönemde daha güçlü bir kadroya sahip olduk. 10 olan hekim kadromuzu bu yıl 14e çıkarttık. Yeni dönemde de hemşehrilerimizin sağlığı bize emanet” dedi.
Hekim kadrosunu paylaşan Uzm. Dr. Aydın Sarı, “Psikiyatride Uzm. Dr. Tayfun Durat, Beyin Cerrahisinde Uzm. Dr. Haluk Tanyeri, Göğüs Hastalıklarında Uzm. Dr. Arzu Berktaş, Dâhiliyede Uzm. Dr. Aysel Üncü, Nörolojide Uzm. Dr. Zekiye Demir Arifoğlu, Psikolog Betül Karapınar, Ortopedi ve Travmatolojide Uzm. Dr. Ahmet Muşlu, Kulak, Burun Boğazda Uzm. Dr. Ramazan Kaya ile Uzm. Dr. Haşim Bayram, Diş Hekimlerimiz Dt. Nejat Bilge ve Dt. Şeyma Akyol, Pratisyen Hekimlerimiz Dr. Berna Latif Raif ve Dr. Ayhan Ak ile vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık