Büyükşehir Otobüsleri Gece De Sefer Yapıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentte 24 saat boyunca kesintisiz toplu taşıma hizmeti sunuyor.

Büyükşehir Otobüsleri Gece De Sefer Yapıyor
  • 20 Temmuz 2018, Cuma 14:41
Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentte 24 saat boyunca kesintisiz toplu taşıma hizmeti sunuyor.
Mersinlilerin, geç saatlerde de ulaşımlarını sağlayabilmeleri ve mağdur olmamaları amacıyla gece seferleri düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, 12 hatta 26 araç ile hizmet veriyor. Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminaline (MEŞOT) firmalar tarafından servis hizmeti verilmemesi sebebiyle gece seferlerini başlatan Büyükşehir Belediyesi vatandaşların taktirini topladı.
Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, toplu taşımadaki birinci grup vardiyası saat 17.00 ile 00.30 arasında 5 hat 14 araç ile çalışıyor. Makine İkmal-Tece arası 2 araç ile 10 numaralı otobüs, Bağlarbaşı-Tece arası 2 araç ile 26 Numara, Şehir Hastanesi-Mersin Üniversitesi-Tece arası 4 körüklü araç ile 28 numaralı otobüs, Makine İkmal- Adnan Menderes Bulvarı-Soli arası 4 araç ile 30 numaralı otobüs, Makine İkmal- 2 Buçuk Çevre Yolu

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık