Büyükşehir Meclisinin Gündemi 55.uluslararası Film Festivali

Antalya Büyükşehir Belediye meclisi toplandı. Mecliste, komisyon raporunda 55. Uluslararası Antalya Film Festivalinde en iyi filme 320 bin verilmesi kararlaştırıldı.

Büyükşehir Meclisinin Gündemi 55.uluslararası Film Festivali
  • 14 Eylül 2018, Cuma 16:05
Antalya Büyükşehir Belediye meclisi toplandı. Mecliste, komisyon raporunda 55. Uluslararası Antalya Film Festivalinde en iyi filme 320 bin verilmesi kararlaştırıldı.
Antalya Büyükşehir Belediyesinin devam meclis toplantısı yapıldı. Meclis, Menderes Türelin yokluğunda Meclis Başkanı Mesut Kocagöz başkanlığında, yoklama ve açılışın ardından 23 maddeyle açıldı.
Gündemin 2.maddesinde yer alan, ‘Uluslararası Antalya Film Festivali etkinliğinde verilecek olan ödüller ile ilgili Plan ve bütçe komisyonu raporu değerlendirildi. Komisyon raporunda, festival kapsamında en iyi filme verilecek ödül ise 320 bin olarak kararlaştırıldı. 55. Uluslararası Antalya Film Festivalinde verilecek olan ödüllerde döviz fiyatında yüzde 15 aşağıya çekerek verileceğini kaydeden AK Parti Grup Sözcüsü Bahattin Bayraktar, TLyi ise yüzde 10 yükselttiklerini söyledi.

“Bize düşen bu festivali kendine yakışır hale getirmektir”
CHPli meclis üyesi Reşat Okay ise konuyla ilgili açıklamada bulundu. Okay, “60 yaşında bir Antalyalı olarak, bu festivalin hemen hemen kurulduğu günden bu yana takibini yapan biriyim. Antalya halkıyla yek vücut olmuş etkinlikten bahsediyoruz. Usulen yapılmış uyduruk bir kortej, yanından geçen insanlar kafasını çevirip bakmıyorlar. Bize düşen bu festivali kendine yakışır hale getirmektir” dedi.

Otobüsçü esnafına sevindirici haber
Öte yandan mecliste, otobüsçü esnafının 32 bin TL olan mevcut gelir desteğinin yılbaşına kadar 35 bin TLye, 2019 yılı için gelir desteği üst sınırının bir taşımacının aylık hak edişini 38 bin TLye tamamlayacak şekilde yeniden düzenlenmesine karar verildi. .

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık