Büyükşehir Meclisi Ağustos Toplantılarına Başladı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Büyükşehir Meclisi Ağustos Toplantılarına Başladı
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 16:48
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şefik Şengün Başkanlığında yapılan meclis toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün, MASKİ Genel Müdürlüğünün Pütürgede İçme Suyu çalışmaları sırasında iş kazası sonrası hayatını kaybeden İsmail Gökçeye Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum dedi. Gündem içerisinde yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddelerde ilgili komisyonlara havale edildi. MOTAŞnin 5 milyon sermaye artırımı ile MESTON Kent Dizayn Çevre İnş. Ltd. Şti.ye kredi kullanma yetkisi verilmesi ile ilgili gündem maddeleri de görüşülerek karara bağlandı.
2. Birleşim 13 Ağustosta
Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısının 2. Birleşimini 13 Ağustos 2018 Pazartesi günü saat 14.00de yapmayı kararlaştırdı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık