Büyükşehir Belediyesinden Didimde Halk Konseri

Aydın Büyükşehir Belediyesinin Akbük Mahallesinde düzenlediği halk konserinde Didimliler müziğe doydu.

Büyükşehir Belediyesinden Didimde Halk Konseri
  • 15 Ağustos 2018, Çarşamba 14:13
Aydın Büyükşehir Belediyesinin Akbük Mahallesinde düzenlediği halk konserinde Didimliler müziğe doydu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Orkestrasıyla Efe Dumancının sahneye çıktığı ve yediden yetmişe yüzlerce vatandaşın katıldığı gecede, Dumancı sevilen şarkılarla Didimlileri coşturdu.
Geçirdikleri keyifli gece için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğluna teşekkür eden Didimliler konserde gönüllerince şarkı söyleyip dans etti.
Mahalleler başta olmak üzere Aydının bütün ilçelerinde birçok noktada yıl boyunca her gün devam edecek olan konserlerin bir diğeri yarın akşam Söke Güllübahçe Park Düğün Salonu önünde düzenlenecek. Tüm Sökelileri konsere beklediklerini söyleyen başkan Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesinin Aydınlıları müzikle buluşturmaya devam edeceğini belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık