Büyükşehir Belediyesinden Çocuklara Sünnet Şöleni

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Çalışma Sosyal ve Aile Bakanlığı Diyarbakır İl Müdürlüğü bünyesinde koruma altında kalan dezavantajlı erkek çocuklar için sünnet şöleni ve kına gecesi düzenledi.

Büyükşehir Belediyesinden Çocuklara Sünnet Şöleni
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 14:41
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Çalışma Sosyal ve Aile Bakanlığı Diyarbakır İl Müdürlüğü bünyesinde koruma altında kalan dezavantajlı erkek çocuklar için sünnet şöleni ve kına gecesi düzenledi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, Çalışma Sosyal ve Aile Bakanlığı Diyarbakır İl Müdürlüğü bünyesinde koruma altında kalan erkek çocuklar için sünnet şöleni ve kına gecesi düzenledi. Gazi Köşkü Hevsel Sosyal Tesislerinde düzenlenen geceye Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atillanın eşi Lütfiye Atilla, STK temsilcileri, kamu kurum yetkilileri ve koruyucu aileler olmak üzere 250 kişi katıldı.

Çocuklar süslenen araçlarla şehir turu attı
Şölen için sünnet kostümleri giydirilerek hazırlanan çocuklar, Büyükşehir Belediyesi tarafından süslenen otobüslerle bulundukları yerden alınıp şehir turu attı. Şehir turunun ardından Gazi Köşküne getirilen çocukları Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atillanın eşi Lütfiye Atilla karşıladı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan sünnet şöleninde Mevlit-i Şerif okundu ve dualar edildi. Düzenlenen programda sünnet edilen çocuklar, kendileri için hazırlanan sünnet tahtına oturdu.

Çocuklara kına yakıldı
Sünnet şöleninde çocuklar halay çekti, palyaçolar eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli dakikalar geçirdi. Çocuklarla birlikte halay çeken Atilla, ardından kına yakma merasiminde çocukların avuçlarına kına yakarak çeşitli hediyeler dağıttı. Çocuklar ve katılımcılarla yakından ilgilenen Atilla, sorun ve taleplerini de dinledi.
Sünnet şölenine katlan çocuklar ile katılımcılar, Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cumali Atillaya etkinlikten dolayı teşekkür ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık