Büyükşehir Belediyesi Elmalıda Yaraları Sarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalıda yaşanan sel felaketinde evi kullanılamaz hale gelen Ramazan Türkmen isimli vatandaşa konteyner ev yardımında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Elmalıda Yaraları Sarıyor
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 12:25
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalıda yaşanan sel felaketinde evi kullanılamaz hale gelen Ramazan Türkmen isimli vatandaşa konteyner ev yardımında bulundu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalıda 7 Ağustosta meydana gelen sel felaketinin yaralarını sarıyor. Yaşanan felaket sonrası Başkan Menderes Türelin talimatıyla günün ilk ışıkları ile birlikte selin yaşandığı bölgeye giden Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler vatandaşlara yardımcı olurken, selden hasar ve zarar gören evlerde incelemelerde bulunmuştu.
Vatandaşın ihtiyaçları karşılandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin bölgede yaptığı incelemeler sonrası, evleri çamur içerisinde kalan ve eşyaları kullanılamaz hale gelen vatandaşlara beyaz eşya ve ev eşyası ile ayni yardımda bulunuldu. Yapılan tespitler sonucu evi kullanılamaz hale gelen Yılmazlı Mahallesi sakini Ramazan Türkmene ise Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından konteyner ev verildi.
Başkan Türele teşekkür etti
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türele teşekkür eden Türkmen, “Selden dolayı ciddi zararımız oldu ancak en büyük tesellimiz can kaybı olmamasıydı. Gerek Antalya Büyükşehir Belediyemiz, gerekse devletimizin diğer kurumları bizler için seferber oldu. Bizim Evimiz kullanılamaz hale gelmişti ama sağolsun Büyükşehir Belediyemiz bizi sokakta bırakmadı. Allah Menderes Türel başkanımızdan razı olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık