Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı 2. Birleşimi Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Eylül Ayı Toplantısının İkinci Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Kerim Tufan başkanlığında gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı 2. Birleşimi Yapıldı
  • 14 Eylül 2018, Cuma 15:32
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Eylül Ayı Toplantısının İkinci Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Kerim Tufan başkanlığında gerçekleştirildi.
Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilen toplantıda idare tekliflerine ait 11 ve komisyon raporlarına ait 14 madde olmak üzere toplam 25 madde görüşüldü. Büyükşehir Belediyesi Meclisi Eylül Ayı İkinci Birleşiminde Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Mersin Şubesine destek verilmesi ile ilgili maddeyi oy birliği ile kabul etti. Yapılacak destek kapsamında Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Mersin Şubesine 1 milyon TL maddi yardımda bulunulması ve konu ile ilgili protokol yapma yetkisinin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaza verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Mersin Tarım Gıda Teknoloji Geliştirme Bölgesi kurulacak
Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Üniversitesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Sanayi ve Ticaret Odası, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası, Akdeniz İhracatçılar Birliği ve Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ile Mersin Tarım Gıda Teknoloji Geliştirme Bölgesi projesi için kurulacak olan Anonim Şirkete 500 bin TL ile ortak olması ile ilgili madde oy birliği ile kabul edildi. Mersin Kent Konseyi Başkanlığının öncülüğünde, Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odasının görüşleri doğrultusunda, yerel, bölgesel ekolojik ve ekonomik unsurları göz önünde bulundurarak, plastik kullanımının sınırlandırılması ve ambalaj atıklarının geri dönüşümünün sağlanarak, çevre koruma bilincinin geliştirilebilmesi konusunda Mersinde farkındalık oluşturacak yeni projeler geliştirmesi ile ilgili madde oy birliği ile kabul edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık