Büyükşehir Avcıların Yolunu Yeniledi

Aydın Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Ekipleri Bağarası Mahallesi ile Avcılar Mahallesini birbirine bağlayan yolun asfalt satih kaplaması başladı.

Büyükşehir Avcıların Yolunu Yeniledi
  • 28 Eylül 2018, Cuma 9:29
Aydın Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Ekipleri Bağarası Mahallesi ile Avcılar Mahallesini birbirine bağlayan yolun asfalt satih kaplaması başladı.
Aydınlılara daha iyi hizmet vermek için ekibinden titiz, hızlı ve kaliteli çalışmalarını isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlunun söz verip de yapmadığı hiçbir proje kalmıyor. Sökenin Bağarası Mahallesi ile Çavdar Mahallesi arasındaki büyük yolun yapımının ardından Avcılar Mahallesi ile olan bağlantı yolunda da çalışmalar başladı.
Sökede devam eden ve başlayan çalışmaları yerinde takip eden ve mahalle muhtarları ve vatandaşlarla da birebir görüşmeler yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Fatih Akkentli, ekiplerden de sürekli bilgi alıyor ve Başkan Çerçioğluna iletiyor.

Aydının her bölgesinde bir çalışma yürütüldüğünü belirten Akkentli, “ Başkanımızın talimatları ile üst yapı çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bu yolumuz da Bağarası ile Çavdar arasındaki büyük yolun Avcılar bağlantısı. Avcıları Bağarasına bağlayan yolun asfalt satih kaplamasını yapıyoruz. Yoğun çalışma tempomuzu Başkanımızın talimatları doğrultusunda daha da artırarak vatandaşlarımıza sorunsuz, kaliteli ve sürdürülebilir bir üstyapı sunmayı hedefliyoruz. Biz bu çalışmaları yaparken, vatandaşlara, bölge esnafına, muhtarlarımıza danışıyoruz. Onlar ne yapılmasını istiyorsa bizde bu talepleri göz önünde bulundurarak hizmetlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Söke içindeki çalışmalarımız bitmeyecek. Biz hep şunu söylüyoruz, Vatandaşın olduğu yerde hizmet bitmez. Hizmetin odağına halkı koyan bir başkanımız var dolayısıyla böyle bir başkanın ekibi de halkın menfaatleri doğrultusunda çalışmalarını aynı hızla sürdürüyor” dedi.

Avcılar Muhtarı Şevket Kırlıdurmuş ise, Başkan Çerçioğlu göreve geldiği günden bu yana Aydınlıların daha hızlı hizmet almaya başladığını belirterek, “Bir işi yaptırmak için 1-2 yıl beklediğimiz zamanlar oldu ama şimdi büyük bir proje bile 1 ay gibi kısa bir sürede hayata geçiyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğluna şahsım ve mahalle halkım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık