Büyükçekmece Belediyesinden Sağlıklı Park Atağı

Büyükçekmecedeki parklarda yer alan tüm oyun grupları, çocukların sağlığını riske atmayan sağlıklı malzemelerden seçiliyor.

Büyükçekmece Belediyesinden Sağlıklı Park Atağı
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 15:46
Büyükçekmecedeki parklarda yer alan tüm oyun grupları, çocukların sağlığını riske atmayan sağlıklı malzemelerden seçiliyor.
Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçeye kazandırdığı yeni parkların sayısını sürekli arttırırken, yeni yapılan park projeleriyle de ilklere imza atmaya devam ediyor.
Başkan Akgünün talimatları doğrultusunda parklarda yer alan tüm oyun grupları, çocukların sağlığını riske atmayan sağlıklı malzemelerden seçiliyor.

Parkların güvenliği ve sağlığı ön planda
Ekipler, parklarda bulunan tüm oyun gruplarının bakım ve onarımlarını yaparken, parklarda peyzaj düzenleme ve yenileme çalışmaları, parkların güvenliği için demir ferforjelerin yapılması ve bakımı, park zeminlerinin yenilenmesi ve hijyeni, parkların temizliği ve oyun gruplarının dezenfekte edilmesi gibi pek çok çalışmayı da düzenli olarak gerçekleştiriyor. Çocukların güvenliği ve sağlığı açısından risk oluşturabilecek her durum için önlem alan ekipler, mesailerine aralıksız olarak devam ediyor.

Kordonboyu Sosyal Tesisine modern ve güvenli park
Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü son olarak, Dr. Hasan Akgünün baştan sona yenileyerek Büyükçekmece sahiline kazandırdığı Kordonboyu Sosyal Tesisinin bahçesinde peyzaj çalışmaları ve park alanı çalışmaları yaptı. Tesisin bahçesinde yer alan güvenli çocuk oyun grubu sayesinde, çocuklar ve aileleri huzurla zaman geçirebilecek.

Eski park artık çok daha güvenli ve eğlenceli
Kordonboyunda yapılan bir diğer çalışma ise, Kordonboyu Sosyal Tesisinin yanında bulunan ve kullanım ömrünü tamamlayan park alanı oldu. Ömrünü tamamlayan eski çocuk parkı yerine modern ve kaliteli oyun gruplarının kullanıldığı bir park yapıldı. Yenilenen parka yerleştirilen oyun gruplarında çocukların sağlığı düşünülerek en kaliteli ve güvenli malzemeler kullanıldı. Ayrıca güvenliğin sağlanabilmesi için parkın etrafı demir ferforjelerle korunuyor. Çocuklar tarafından yoğun ilgi gören parklardan aileler de oldukça memnun.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık