Büyükçekmece Belediyesi Kordonboyu Sosyal Tesisi Tamamlandı

Büyükçekmeceye kazandırdığı tesislerle ilçenin sosyal hayatına önemli katkılar sunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgünün dikkat çeken projelerinden biri olan Kordonboyu Sosyal Tesisleri tamamlandı.

Büyükçekmece Belediyesi Kordonboyu Sosyal Tesisi Tamamlandı
  • 30 Ekim 2018, Salı 14:26
Büyükçekmeceye kazandırdığı tesislerle ilçenin sosyal hayatına önemli katkılar sunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgünün dikkat çeken projelerinden biri olan Kordonboyu Sosyal Tesisleri tamamlandı.
Türkiyenin en uzun ve gözde sahil şeritlerinden olan Kordonboyunda yapımı tamamlanan Kordonboyu Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor.
Yıllardır Kordonboyunda bulunan binanın Büyükçekmece Belediyesi tarafından baştan sona yenilenmesi sonrasında tamamlanan bina, yenilenen modern mimarisi ve vatandaşlara sunacağı sayısız kaliteli hizmetle fark oluşturacak. Büyükçekmecelilerin merak ve heyecanla beklediği tesis, her yaştan vatandaşın kaliteli ve huzurlu zaman geçirebileceği uğrak noktalardan biri olacak.
Vatandaşlar için her ayrıntı düşünüldü
Belediye başkanlığı görevi süresince Kordonboyunu Türkiyede bir marka haline getirmek için gece gündüz çalışan Akgün, Kordonboyu Sosyal Tesislerini inşa ederken tüm ayrıntıları da düşündü. Bir yaşam merkezi olarak planlanan tesis projesi her yaştan vatandaşa hitap ediyor. Kordonboyu Sosyal Tesisi içerisinde; çocuk oyun alanının da hizmet vereceği 372 metrekarelik modern bir restoran, 510 metrekare alana sahip ve içerisinde okuma alanının da bulunduğu bir kafe, 210 metrekareden oluşan bar, 190 metrekarelik Taksim Kıraathanesi, 200 metrekarelik bir fitness salonu, soyunma odaları, mescit, kadın ve erkek kuaförü ve ayrıca, farklı hizmetler verecek toplamda 662 metrekarelik dört dükkan da bulunuyor.
Tesiste park ve yeşil alan da mevcut
Kordonboyu Sosyal Tesisleri, çevresinde gerçekleştirilen peyzaj çalışmaları sayesinde yeşil alan zengini. Bahçesinde süs havuzu, çocukların sağlığını gözeten bir çocuk oyun grubu ve pek çok düzenleme de mevcut. Deniz manzaralı tesis aynı zamanda yeşil alanıyla Büyükçekmecelilere huzuru vadediyor.
Büyükçekmeceye yakışan bir tesis oldu
2018 yılında Büyükçekmecede fark oluşturacak sosyal tesis projelerine imza atan Başkan Akgün, Kordonboyu Sosyal Tesislerinin Büyükçekmece için benzersiz ve heyecan yaratan bir proje olduğunu vurgulayan Akgün şu açıklamayı yaptı: Markalaşan sahil şeridimizde bulunan eski ve yetersiz binayı yenileyerek Kordonboyunun çehresini değiştiren bir sosyal tesis inşa ettik. Her yaştan Büyükçekmecelinin kaliteli zaman geçireceği ve uygun fiyatlarıyla sosyal tesise yakışacak hizmet sağlayacak Kordonboyu Sosyal Tesislerinin açılış törenini önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık