Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Gün Sayıyor

Büyükçekmecede pek çok sosyal tesis inşa eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, son olarak ilçeye modern bir evlendirme dairesi kazandırmaya hazırlanıyor.

Büyükçekmece Belediyesi Evlendirme Dairesi Gün Sayıyor
  • 23 Ekim 2018, Salı 13:42
Büyükçekmecede pek çok sosyal tesis inşa eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, son olarak ilçeye modern bir evlendirme dairesi kazandırmaya hazırlanıyor.
İstanbulun en büyük ve en çok beğenilen yeşil alanlarından biri olan Büyük Atatürk Parkı içerisinde yapımı devam eden evlendirme dairesi tamamlanmak için gün sayıyor. Akgün, Mimaroba Mahallesinde bulunan parka; Prof. Dr. Türkan Saylan Spor ve Sosyal Tesisi, Büyük Atatürk Parkı Selanik Girişi Atatürk Evi, Aziz Sancar Nobel Parkı, İsmet İnönü Lozan Meydanı Girişi gibi spordan bilime, sanattan sosyal hayata kadar pek çok alanda hizmet veren tesis ve parklar inşa etti ve etmeye devam ediyor.
“Büyükçekmece için önemli bir ihtiyaç”
Yapımında sona gelinen evlendirme dairesinde sık sık incelemelerde bulunan Başkan Akgün, hayata geçireceği tüm projelerini Büyükçekmecelilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak şekillendiriyor. İlçede modern bir evlendirme dairesine ihtiyaç duyulmasıyla birlikte harekete geçen Başkan Akgün ve Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, Büyük Atatürk Parkı içerisinde hummalı bir çalışma yürütüyor. Evlendirme dairesinin yapımı tamamlandığında nikahlarını kıyan çiftler, doğasıyla fark yaratan park alanında fotoğraf çektirerek unutulmaz anlarını en güzel şekilde ölümsüzleştirebilecek.
Nikah salonundan fotoğraf odasına kadar her ayrıntı düşünüldü
Evlendirme dairesi toplamda 20940 metrekarelik alana sahip. İçerisinde 380 metrekareden oluşan 2 modern nikah salonu, 370 metrekare fuaye alanı, 35 metrekarelik 2 hazırlık odası 210 metrekare 2 takı salonu, fotoğraf odası ve otopark gibi tüm ayrıntıların düşünüldüğü bir yapı. Yapımı tamamlandığında Büyükçekmece önemli bir sosyal hizmet kazanmış olacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık