Bursada Sağlığa Dev Yatırım

Bursaya birçok alanda kalıcı eser kazandıran Sönmez ailesi, önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor.

Bursada Sağlığa Dev Yatırım
  • 16 Eylül 2018, Pazar 14:52
Bursaya birçok alanda kalıcı eser kazandıran Sönmez ailesi, önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor.
Yapımını Sönmez Holdingin üstlendiği ve daha önce protokolü imzalanan Celal Sönmez Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinin temeli Cuma günü atılacak. Yunuselide yükselecek olan modern merkez Bursada önemli bir eksikliği giderecek. 2019 sonunda tamamlanması planlanan ve engelli bireyler ile ailelerinin hayatını kolaylaştıracak olan sağlık üssü içerisinde havuz, kafeterya, dershane ve eğitim merkezlerini barındıracak.
Böyle bir merkezi Bursaya kazandıracak olmaktan büyük gurur duyduklarını belirten Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Rahmetli babam Ali Osman Sönmezin vasiyetini gerçekleştiriyoruz. Ben de çocuklarıma vasiyet olarak bırakacağım. Eminim onlar da eğitimden, sağlığa kadar bir çok toplumsal konuya destek olmaktan mutluluk duyacaklardır. Kazandığımızın bir kısmı her zaman toplumun oldu ve yine olacaktır dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık