Bursada İdlip İçin Seferberlik

Bursada İdlip halkına yardım göndermek için kampanya düzenlenecek.

Bursada İdlip İçin Seferberlik
  • 15 Eylül 2018, Cumartesi 10:29
Bursada İdlip halkına yardım göndermek için kampanya düzenlenecek.
Memur-Sen Bursa Şubesi ile İHH Bursa Şubesi, Suriyenin İdlip ilçesindeki vatandaşlara yardım kampanyası başlatılması için protokol imzaladı. Memur-Sen Bursa İl Temsilciğinde düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Gökhan Yünkül, “Memur-Sen, sendikalarımıza bağlı başkanlarımızla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda Suriyedeki yaşanan olaylara kayıtsız kalamayacağımız ve insani yönünü göz ardı edemeyeceğimizden dolayı yardım kampanyasının başlaması kanaati oluştu. Biz ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. İçeride pek çok hainle, dışarıdan ekonomik saldırılarla uğraşıyoruz. İnsanımız zorlu dönemden geçiyor. Ancak her Türk milletinin Suriye olayında gösterdiği hassasiyeti biliyoruz. Suriyedeki olaylar İslam coğrafyasını ilgilendiriyor. İnsan ve Müslüman olarak bu olaylara kayıtsız kalamayız. Bursada 32 bin üyesi bulunan Memur-Senimiz gereken hassasiyeti gösterecektir. Bu yardım kampanyamızda ulaşabildiğimiz herkese ulaşıp, kampanyaya dahil etmeye çalışacağız” dedi.
İHH Bursa Şube Başkanı Hüseyin Kaplan ise, “Suriyede 8 yılını geride bıraktığımız gerçekten insani bir dram gözümüzün önünde cereyan etti. Memur-Senin genel merkezi ile beraber bu kampanyaya destek verdik. İdlipde yaşanan son sıkıntıya destek olmak adına protokol imzalayacağız. Bu yapacağımız çalışma ile bugüne kadar Bursadan 693 tır yardıma dönem dönem Memur-Senin de destekleri oldu. 27 Eylülde şuanda 15 tır hedefliyoruz. Dualarla İdlipdeki mazlum kardeşlerimize uğurlamış olacağız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Yünkül ile Kaplan arasında protokol imzalandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık