Bursada Binler Bayrak Yürüyüşünde Buluştu

15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan darbe girişiminin 2. yıldönümünde Bursalılar, ‘Bayrak ve Demokrasi Yürüyüşünde tek yürek oldu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Bursada Binler Bayrak Yürüyüşünde Buluştu
  • 15 Temmuz 2018, Pazar 20:49
15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan darbe girişiminin 2. yıldönümünde Bursalılar, ‘Bayrak ve Demokrasi Yürüyüşünde tek yürek oldu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Bursada 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. yıldönümünde 15 Temmuzu unutmamak ve şehitleri anmak maksadıyla ‘Bayrak ve Demokrasi Yürüyüşü düzenlendi. Toplumun bütün kesimlerinin iştirakiyle Heykel Atatürk Anıtı önünde toplanan binlerce vatandaş, ellerinde bayraklarla FETÖ terör örgütünü lanetledi. Yürüyüşe Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Bursa milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Efkan Ala ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Heykel Atatürk Anıtından mehter takımı eşliğinde yürüyüşe geçen kalabalık, İnönü ve Cumhuriyet Caddesinden geçerek 15 Temmuz Demokrasi Meydanına geldi.

15 Temmuz şehidinin ablasından idam isteği
15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki etkinliklere katılan 15 Temmuz şehidi Lokman Biçincinin ablası Elif Biçinci, Bu lanetler içeride beslenmesinler, asılsınlar. İdam edilsinler ki kardeşimin kanı yerde kalmasın, bizler de rahat uyuyalım. Lanet olsun onlara. O FETÖ yılan gibi sürünsün. Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Gözümüzün yaşı kurumadı. Gözümüzün yaşı dinmesi için bu FETÖcüler asılsınlar, idam edilsinler dedi.
15 Temmuz 2016 gecesinde yaşadıklarını anlatan Biçinci, O gece bizim kız kardeşim Erzurumda vefat etmişti. Biz onun cenazesini Ankaraya bekliyorduk, defin edilmesi için. Biz de cenazemiz var diye televizyon açmadık. İnternetten gördük Cumhurbaşkanımız seslenişini. Kardeşim bizi dinlemedi. Vatan elden gidiyor, bir şekilde cenazeyi hallederiz ama vatan gittiğinde halledemeyiz dedi. Merdivenlere kadar geçirdik. Ben zaten gece rüyasını görmüştüm. Komşular gelince ben bağırdım. Allahım Lokmanda bir şey var dedim. Ondan sonra kardeşimizi direkt morga yönlendirmiş. Her şey 15 dakika içinde oldu. Zaten neye uğradığımızı şaşırdık. Biz kız kardeşimizin cenazesini beklerken onun haberini aldık. Şehit ablasıyım, onur, gurur duyuyorum ama cumhurbaşkanımızın ayağına taş değdirmesin, her kötülükten korusun. Tek dileğim şu FETÖcüleri idam etsinler dedi.
Etkinlikler çerçevesinde Demokrasi Meydanında Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar okunacak. Programda mehteran takımının gösterisinin yanı sıra vatandaşlara 15 Temmuz belgeseli de izletilecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık