Bursa Basınının Acı Kaybı

Bursa basını çalışanlarından BGC üyesi Mehmet Ali İncioğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bursa Basınının Acı Kaybı
  • 15 Temmuz 2018, Pazar 15:45
Bursa basını çalışanlarından BGC üyesi Mehmet Ali İncioğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Bir süredir kanser tedavisi gören ve hafta başında durumumun ağırlaşması sonucu hastaneye kaldırılan Mehmet Ali İncioğlu, yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Tüm çabalara karşın kurtarılamayan Mehmet Ali İncioğlu, hayatını kaybetti. İncioğlu, yarın Hürriyet Soğukkuyu Camiinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Soğukkuyu Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Mehmet Ali İncioğlu kimdir?
İncioğlu, 1952 yılında Bursada doğdu. Osmangazi Akşam Ortaokulunu bitirdi. Aynı yıl Millet Gazetesinde mesleğe başladı. Daha sonra Haber, Bursa Hakimiyet, Ak Ajans, Doğru Hakimiyet, Olay, Uludağ, Kent, Hayat, Marmara gazetelerinde muhabir, foto muhabiri, teknik sekreter, editör olarak çalıştı.
2003-2005 tarihleri arasında Bursa Gazeteciler Cemiyetinde İdari Müdür olarak görev alan Mehmet Ali İncioğlu evli ve bir çocuk babasıydı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık