Burdurda 18 Çift 08.08.2018 Tarihinde Evet Diyebilmek İçin Sıraya Girdi

Burdurda 18 çift, özel olduğunu düşündükleri 08.08.2018 tarihinde nikahlarını kıydırdı.

Burdurda 18 Çift 08.08.2018 Tarihinde Evet Diyebilmek İçin Sıraya Girdi
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 16:39
Burdurda 18 çift, özel olduğunu düşündükleri 08.08.2018 tarihinde nikahlarını kıydırdı.
Evlilik günlerini özel bir tarihle taçlandırmak isteyen çiftler, Burdur Belediyesi nikah salonunda sıraya girip 08.08.2018 tarihinde mutluluğa evet dedi. Evlendirme işlemlerinde yoğun bir gün yaşadıklarını, özel bir tarih olması nedeniyle bugün 18 çiftin nikah kıydırmak istediğini belirten Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Bugün 08.08.2018, genç kardeşlerimiz bu tarihte nikah törenlerini yaparak evlendikleri tarihin akıllarında daha iyi kalmasını ve özel olduğunu düşündükleri bir günde evlenmeyi tercih ediyorlar. Bize de bugün 18 başvuru olmuş. 18 evlilik başvurusunu değerlendirip nikahları kıydık. Allah, tüm çiftlerimizi mesut etsin. Yuvaları hep mutlu olsun, gülen yüzleri solmasın.
Akif ve Kader çifti de özel tarihte evlendi. Damat Akif Baş, mutlu bir gün yaşadığını dile getirerek Kafiyeli olduğundan bu günü tercih ettik. 08.08.2018, bu tarihte evlenmeyi istiyorduk, mutluyuz dedi. Gelin Kader Demirtaş, ise heyecanlı olduğunu, özel bir gün olmasını istedikleri için bu günü tercih ettiklerini söyledi.
Mustafa-Sultan Aynur çifti de Bugünün özel olmasını istedik. Bugün nikahlarımızı kıydırdık ve çok memnunuz diyerek mutluluklarını dile getirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık