Bu Kafenin Müşterilerine 300 Canlı Balık Eşlik Ediyor

Mardinin Kızıltepe ilçesinde açılan Akvaryum kafe ilginç bir konseptten oluşuyor. Mekana gelen müşteriler küçük bir denizin üzerinde vakit geçirmenin hissine kapılıyor. Kafede akvaryumdan oluşan masalarda 300 canlı balık bulunuyor.

Bu Kafenin Müşterilerine 300 Canlı Balık Eşlik Ediyor
  • 18 Temmuz 2018, Çarşamba 11:49
Mardinin Kızıltepe ilçesinde açılan Akvaryum kafe ilginç bir konseptten oluşuyor. Mekana gelen müşteriler küçük bir denizin üzerinde vakit geçirmenin hissine kapılıyor. Kafede akvaryumdan oluşan masalarda 300 canlı balık bulunuyor.
Kızıltepeli Şahin Dağ, Cebrail Saruhan ve Emrullah Omuk kafa kafaya vererek farklı bir konseptle kafe işletmeciliğine adım attı. Genç işletmeciler sıradan masaların yerine kendi tasarımlarıyla içinde canlı balık bulunan akvaryumundan oluşan masalar yaptı. 15 akvaryum masa ve bir de büyük bir akvaryumun bulunduğu kafede 300 balık yaşıyor. Eski maliye binasının arkasında kafeyi açan 3 arkadaş, kısa sürede meyvelerini almaya başladı. Kimi müşteriler sırf balıklarla vakit geçirmek için mekana uğruyor. 3 kafadar şubeleşmeye giderek Türkiyenin farklı yerlerinde de kafe açmayı planlıyor.

“Güzel geri dönüşler aldık”
Projenin müşteri çektiğini anlatan kafenin ortaklarından Şahin Dağ, “Ben turizm ve işletme bölümünü bitirdim. Kendi memleketime geldim baktım herkes kafe açıyor. Cebrail ve Emrullah arkadaşım ile oturduk, konuştuk ve farklı bir şey olsun, ilgi çekelim dedik. Cebrail arkadaşımız böyle bir projem var dedi. Akvaryum yapalım. Masalarımızın hepsi akvaryum olacak, içinde balıklar olacak dedi. Müşteriler gelip balıklarla sohbet edebilir. Bunun için olumlu dönüş aldık. Bazı müşterilerimiz çocuklarını sırf balıklarla vakit geçirmek için geliyorlar. Bazı tekli müşterilerimizin gelip balıklarla sohbet ettiğini görüyoruz. Yani burada yalnız oturduğunda bile balıklarla stresini geçiriyorsun” dedi.

“Gençler sanal alemde dolaşacağına balıkları seyretsin”
Farklı konseptleriyle Türkiyeye açılacaklarını belirten Cebrail Saruhan ise insanların masalarda tahtalara bakacaklarına balıklara bakması için böyle bir proje geliştirdiklerini söyledi. Saruhan, En azından telefonla uğraşacağına, sanal alemden biraz kopsun diye, orada dolaşacağına balıkları seyretsin insanlar. Biz farklı bir şey olsun, çocuklar ve aileleri de gelsin dedik. Biz bu amaçla açtık burayı. Bir de balıklara ilgimiz var. Seviyoruz balıkları. Şuan 15 akvaryum ve bir tane büyük akvaryumumuz var. Şuan ki yerimiz biraz elverişsiz olduğu için daha ileriki projelerimizde inşallah bütün duvarlarımızı ve kolonlarımızı akvaryum yaparız. Burada 250-300e yakın balık var” şeklinde konuştu.
Mekanı çok beğendiklerini anlatan müşteriler de ortamın çok güzel olduğunu söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık