Bozyazıda Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Toplantısı

Mersinin Bozyazı İlçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının (SYDV), ihtiyaç sahibi ve muhtaç vatandaşlara yönelik yardımları aralıksız devam ediyor.

Bozyazıda Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Toplantısı
  • 20 Ekim 2018, Cumartesi 10:50
Mersinin Bozyazı İlçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının (SYDV), ihtiyaç sahibi ve muhtaç vatandaşlara yönelik yardımları aralıksız devam ediyor.
Bozyazı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısı, Kaymakam Taşdan başkanlığında yapıldı. Bozyazı Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vakıf Müdürü İmran Şeref ve Vakıf Mütevelli Heyeti üyeleri katıldı. Toplantıda, muhtaç ve ihtiyaç sahipleri tarafından vakfa yapılan çeşitli başvuru dosyaları görüşülerek karara bağlandı.

2018de 8 bin 340 kişiye yardım yapıldı
Taşdan, muhtarlara okul müdürlerine, öğretmenlere ve vatandaşlara yönelik yaptığı çağrıda, henüz devletin imkanlarından yararlanamayan, müracaat edemeyen, müracaat etmekten çekinen yaşlı, kimsesiz, ihtiyaç sahibi ve muhtaç vatandaşların zaman geçirilmeden kaymakamlığa bildirilmesini istedi. 2018 yılının başından itibaren 8 bin 340 kişiye 6 milyon 228 bin TL nakdi ve ayni yardım yapıldığını belirten Taşdan,Gayemiz ilçemizde yoksullukla mücadele kapsamında, kaynaklarımızı en etkin biçimde kullanarak, temel ihtiyaçlarını karşılamaktan yoksun vatandaşlarımızın tespitini yapmak ve objektiflik kriterlere bağlı kalarak sosyal yardımlarla desteklemektir dedi.
Taşdan, 212 bin 452 TL harcama yapılarak 31 ailenin evinin tamirat ve bakımının yapıldığını, önümüzdeki günler içerisinde ise tespit edilen bin kişiye 500 ton kömür dağıtılacağını söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık