Bozüyük Belediyesinden Vatandaşlara Önemli Bilgilendirme

Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, borçları yeniden yapılandırma kapsamına alınan yapılandırmanın ilk taksit ödeme süresinin 15 Ekime uzatıldığı bildirildi.

Bozüyük Belediyesinden Vatandaşlara Önemli Bilgilendirme
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 17:32
Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, borçları yeniden yapılandırma kapsamına alınan yapılandırmanın ilk taksit ödeme süresinin 15 Ekime uzatıldığı bildirildi.
Bozüyük Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından, Bozüyük Belediyesi sınırları ile mücavir alanları içerisinde bulunan iş yeri mükellefleri ile vatandaşların Bozüyük Belediyesine ait borçlarını yapılandırması ile ilgili önemli bilgilendirmelerde bulunuldu. Açıklamada, 7143 sayılı kanun kapsamında yapılan yapılandırmanın 1. taksit ödeme süresi 15/10/2018 tarihine kadar uzatılmıştır. 7143 sayılı kanunda İlk iki taksitin süresinde tam ödenmemesi ya da süresinde ödenmeyen veya eksik ödenen diğer taksitlerin belirtilen şekilde de ödenmemesi veya bir takvim yılında ikiden fazla taksitin süresinde ödenmemesi veya eksik ödenmesi hâlinde matrah ve vergi artırımına ilişkin hükümler saklı kalmak kaydıyla bu Kanun hükümlerinden yararlanma hakkı kaybedilir. Bu hüküm her bir madde ve alacaklı idareler açısından taksitlendirilen alacaklar için ayrı ayrı uygulanır denilmektedir. Vatandaşlarımızın bu duruma düşmemeleri için ilk taksitlerini 15/10/2018 tarihine kadar ödemesi gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.
Açıklamada ayrıca vatandaşların ödemelerini hafta içi mesai saatleri içerisinde Tahsilat Şefliğine, Şehirlerarası Otobüs Terminalinde hafta içi ve hafta sonu olmak üzere haftada 7 gün 08:00 ile 23:00 saatleri arasında gişeden ve yeni kapalı pazardaki gişeden Salı ve Cumartesi günleri saat 08:30 ile 16:30 saatleri arasında rahatlıkla işlem yaptırabilecekleri bilgisine yer verildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık