Bozüyük Belediyesi Kültür Turları Kapsamında 3 Bin 150 Kişi İstanbulu Ziyaret Etti

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Turları kapsamında 3 bin 150 Bozüyüklü İstanbulu ziyaret ederek İstanbulun eşsiz tarihi ve doğal güzellikleri ile buluştu.

Bozüyük Belediyesi Kültür Turları Kapsamında 3 Bin 150 Kişi İstanbulu Ziyaret Etti
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 15:59
Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Turları kapsamında 3 bin 150 Bozüyüklü İstanbulu ziyaret ederek İstanbulun eşsiz tarihi ve doğal güzellikleri ile buluştu.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcının kadınlara ve emeklilere yönelik bir projesi olan ve Çanakkale ile başlayan, Bursa, Konya ve Bolu Abant gezileri ile süren kültür turları, bu yıl İstanbul gezileri ile devam etti. Yaz dönemi boyunca yapılan turlar kapsamında 70 seferde 3 bin 150 kişi İstanbulu gezerek unutulmaz anlar yaşadı. Eyüp Sultan Camii, Pierre Loti, Sultan Ahmet Camii ve Meydanı, Obelisk, Yılanlı Sütun, Örme Dikilitaş ve en az 2 saatlik boğaz turundan oluşan geziler profesyonel rehber eşliğinde yapıldı. Gezilerde Bozüyük Belediyesi tarafından katılımcılara sabah saatlerinde sıcak çorba, boğaz turunda öğle yemeği ve akşam yemeği ikramı yapıldı.
90 kişilik gruplar halinde İstanbula giden Bozüyüklü kadınlar ilçeye memnuniyetle dönerken, Belediye Başkanı Fatih Bakıcıya teşekkür etti. İstanbul gezilerinden duydukları memnuniyeti dile getiren kadınlar, “Başkanımız sağ olsun, bizi her zaman düşünüyor, bize her zaman önem veriyor. İstanbulda cami ziyaretleri yaptık ve boğaz turunda oldukça eğlendik. Gün boyu çok yorulduk ama buna değdi doğrusu. Harika ve unutamayacağımız bir gün geçirdik” dedi.
Bozüyük Belediyesinin kültür turları kapsamında 2014 yılında Çanakkaleye yapılan gezilerde yaklaşık bin 600 kişi ücretsiz olarak Çanakkaleyi ziyaret ederek oradaki maneviyatı yaşama fırsatı bulmuş, 2015 yılında 4 bin 500 kişi de Bursayı ziyaret ederek tarihi ve kutsal mekânları gezmişti. Geçtiğimiz yıl yine yoğun ilgi gören yüksek hızlı trenle 117 sefer halinde yapılan Konya gezilerinde de 4 bin 914 kişi Konyada başta Hz. Mevlananın türbesi olmak üzere pek çok tarihi ve kutsal mekânları ziyaret etmişti. Son olarak da geçtiğimiz yıl Bolu Abanta gerçekleştirilen kültür turları kapsamında 2 bin 200 kişi Boluya giderek Bolunun muhteşem doğal güzelliklerine şahit olmuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık