Bozbeyden Din Görevlilerine Teşekkür

Nilüfer İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbeyi makamında ziyaret etti.

Bozbeyden Din Görevlilerine Teşekkür
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 16:15
Nilüfer İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbeyi makamında ziyaret etti.
Halk Evindeki ziyarette din görevlileri de yer aldı. Her yıl Camiler ve Din Görevlileri Haftasında belirli konulara dikkat çekildiğini belirten Müftü Mehmet Öztürk, bu seneki temanın “Yanınızda Olan Birileri Var” sloganıyla “Din Hizmetine Adanmış Ömürler” olduğunu ifade etti. Acı ve tatlı günde, hayatın her anında din görevlilerinin, vatandaşların yanında olduğunu söyleyen Öztürk, “Bu vesileyle teşkilat mensupları olarak bizleri makamınızda ağırladınız. Canı gönülden teşekkür ediyoruz. Camiamız, din hizmetlerimiz, kurumumuz, camilerimiz ve hocalarımızın talepleri karşısında her daim desteğinizi gördük. Bundan sonra da gerek müftülük gerekse de Kuran kurslarımız ve camilerimiz olarak desteğinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Mustafa Bozbey “Biz, inançlı insanlarız. İnancımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Burada özellikle din görevlisi arkadaşlarımızın emeği olduğunu görüyoruz. Hayatımızın her anında bilhassa insanların Kuranı aslına uygun şekilde öğrenmeleri adına çaba gösteren bütün din görevlilerimize teşekkür ediyorum. Bizim kitabımız tektir. Başka da kitap yoktur. Bu inançtayız. Yorumlar, Kuranı reddedecek ya da Kuranın dışına çıkacak bir anlayışta olmamalı, buna izin verilmemelidir. Bu hassasiyeti bütün din görevlisi arkadaşlarımızın gösterdiğine inanıyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık