Bosna Hersek Hadziçi Belediye Başkanı, Seçeni Ziyaret Etti

Bosna Hersekin Hadziçi Belediye Başkanı Hamdo Ejuboviç beraberindeki heyet Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçeni ziyaret etti.

Bosna Hersek Hadziçi Belediye Başkanı, Seçeni Ziyaret Etti
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 15:59
Bosna Hersekin Hadziçi Belediye Başkanı Hamdo Ejuboviç beraberindeki heyet Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçeni ziyaret etti.
Nevşehir Belediye Meclis Toplantı salonunda Bosna Hersekin Hersekin Hadziçi Belediye Başkanı Hamdo Ejuboviç ve beraberindeki heyeti Nevşehirde ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 8i köklü medeniyete ev sahipliği yapan Kapadokya bölgesinin dünya coğrafyasında eşi ve benzeri olmayan önemli bir coğrafya parçası olduğunu kaydetti.
Tarihi boyunca bu topraklarda savaşın olmadığını vurgulayan Seçen, farklı din ve inanca sahip insanların dostluk ve barı içerisinde yaşadığını aktaran Belediye Başkanı Seçen, bölgenin gerek Türkiye ve gerekse de dünya turizmi açısından vazgeçilmez öneme sahip bir turizm merkezi olduğunu dile getirdi.
Seçen, Bosna Herseki bugüne kadar hep kitaplardan ve arkadaşlarının anlatımıyla tanımaya çalıştığını belirterek, bundan sonra yapacağı ilk dış ülke ziyaretinin de mutlaka Bosna Herseke olacağını söyledi. Kendisini tanımasa ve görüşme yapmasa bile Aliya İzzetbegoviçi çok sevdiğini dile getiren Seçen, Türkiye ‘nin en zor günlerinde Bosna Herseki yalnız bırakmadığını ve her zaman destek çıktığını vurguladı.
Hadziçi Belediye Başkanı Hamdo Ejuboviçde, kendisini ve kafilesinin konuk edilmesinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Belediye Başkanı Seçeni en kısa süre içerisinde yaşadıkları şehirde misafir etmekten büyük bir onur duyacaklarını belirten Hadziçi Belediye Başkanı Hamdo Ejuboviç, kendileri için dua ettiklerinde mutlaka buna Türkiyeyi de eklediklerini söyledi. Hadziçi Belediye Başkanı Hamdo Ejuboviç “ Türkiye güçlü olursa, Bosna Hersekde güçlü olur.Buna yürekten inanıyoruz. Nevşehir ile şehrimiz arasındaki ilişkilerin daha da gelişmesini arzu ediyoruz.b “ dedi.
Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra konuk Hadziçi Belediye Başkanı Hamdo Ejuboviçe çeşitli hedileyeler takdim etti. Hadziçi Belediye Başkanı Hamdo Ejuboviç de Nevşehir Belediye Başkanı Seçene hediye takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık