Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz: “Bu Sene 10 Buçuk Ton Bağış Sağlanmıştır”

Kurban Bayramı boyunca Bolu Belediyesi aşevine et bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bu sene 10 buçuk ton bağış sağlanmıştır” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz: “Bu Sene 10 Buçuk Ton Bağış Sağlanmıştır”
  • 28 Ağustos 2018, Salı 15:41
Kurban Bayramı boyunca Bolu Belediyesi aşevine et bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bu sene 10 buçuk ton bağış sağlanmıştır” dedi.
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi Hizmet Binasında bulunan makamında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda yaptığı açıklamada Kurban Bayramı boyunca aşevine 10 buçuk ton bağış yapıldığına ve bu noktada Bolu halkına teşekkür eden Başkan Yılmaz, “Kurban Bayramını Allaha şükür geçirdik. Boludaki Kurban Bayramı dolayısıyla aş evimize kurban bağışı talebinde sizin aracılığınızla bulunmuştuk. Hamiyet sever Bolu halkı çok ciddi anlamda hayır çarşımıza bağışta bulunmuştur. Hem direkt kurbanla bağışta bulunduğu gibi getirdiği kurban eti bağışı sayesinde geçen 4 buçuk ton civarında bağış almışken bu sene 10 buçuk ton bağış sağlanmıştır. Bundan dolayı Bolu halkına şükranlarımızı iletiyoruz. Zaten bizim ayakta kalmamızı, diri kalmamızı sağlayan Bolu halkıdır” dedi.
Yapılan bağışlar sayesinde verilen yemeğin kalitesinin de artacağına dikkat çeken Yılmaz, “Boluda her gün bin 500, 2 bin kişiye yemek veriyoruz. Bu Ramazanda daha da artıyor. Önümüzdeki süreçte bu bağışlar sayesinde kırmızı et anlamında daha sağlıklı ve kaliteli inşallah yemek vereceğiz. Bu vesileyle Bolu halkına ne kadar teşekkür etsek azdır. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu bağışların daha da artacağına, daha da sağlıklı olacağına yürekten inanıyorum. Çünkü Bolu halkına güveniyoruz” diye konuştu.
Aşevinin yardımlaşma konusunda çok önemli bir yapı olduğunun altını çizen Yılmaz, “Şu ana kadar birçok hayır verdik. Verdiğimiz hayırların nereye gittiğini tam olarak bilemeyebiliriz. Verdiğimiz hayırların tam olarak nereye gittiğini bileceğimiz tek yer var oda Bolu Belediyesi aşevidir, imarethanesidir. Orada hem giysi anlamında hem kuru gıda anlamında hem de her gün bin 500 kişiye yetecek yemek anlamında en sağlıklı hizmeti veren yapıdır. Üstelikte kimlerin hizmet aldığını en rahat kontrol edebileceğiniz yapıdır” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık