Bizce, Devler Liginde

Türkiye bitkisel yağ sektörünün hızla büyüyen markalarından Bizce Yağ, ITE Turkey tarafından bu yıl 26ncısı düzenlenen Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı-WorldFood İstanbula katıldı.

Bizce, Devler Liginde
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 11:04
Türkiye bitkisel yağ sektörünün hızla büyüyen markalarından Bizce Yağ, ITE Turkey tarafından bu yıl 26ncısı düzenlenen Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı-WorldFood İstanbula katıldı.
Gaziantepte kurulu Bizce Yağ, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde başlayan ve 8 Eylüle kadar devam edecek fuardaki standında, dünyanın dört bir tarafından gelen satın alma heyetlerini ağırlıyor. Türkiyenin yanı sıra Suudi Arabistan , Katar, Rusya, Almanya, BAE, Azerbaycan, Irak, Belçika, Kazakistan ve Kolombiyadan 200ün üzerinde yerli ve yabancı profesyonel alıcının katıldığı fuarda Bizce Yağın standı yerli ve yabancı sektör temsilcilerinin ilgi odağı haline geldi.
“Prestijli fuarları önemsiyoruz”
Bizce Yağ Ceosu Celal Kadooğlu, fuarla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, Bizce Yağ olarak üretimimizin büyük bölümünü yurt dışı pazarlara sunuyoruz. Bu nedenle de gıda sektörünün dünyadaki prestijli fuarlarına katılmayı önemsiyoruz. Her fuarda olduğu gibi WorldFood İstanbul fuarında da ürünlerimiz büyük ilgi gördü. Standımız ilk günden dünyanın dört bir tarafından gelen sektör temsilcilerinin akınına uğradı. Fuar Bizce Yağ açısından son derece başarılı geçmiştir. Firmamızın yurt içi ve yurt dışında yakaladığı başarı ve pazar payı her geçen gün artırarak devam etmektedir dedi.
Günlük 600 tonluk üretim
Kadooğlu, Bizce Yağın en büyük pazarının Ortadoğu ülkeleri olduğunu ifade ederek, Bizce Yağ, Ortadoğu ülkelerinde bilinen ve aranan bir marka haline geldi. Biz Ortadoğunun yanında Avrupa Birliği ve Afrika ülkelerine de önemli oranda ihracat yapıyoruz. Günlük 600 ton bitkisel yağ üretim kapasitesine sahibiz. Temel hedefimiz, bitkisel yağ sektöründe Türkiyenin saygın markaları arasında yer alan Bizcenin, gerekse de yurt içinde pazar payımızı artırarak ülke ekonomisine katkı sağlamaktır diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık