Bitlisin İlk Ulusal Televizyon Kanalı Kanal C Yayın Hayatına Başladı

Bitlisin ulusal bazda yayın yapacak olan ilk ve tek televizyon kanalı olan “Kanal C” televizyonu kentte yayına başladı.

Bitlisin İlk Ulusal Televizyon Kanalı Kanal C Yayın Hayatına Başladı
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 8:56
Bitlisin ulusal bazda yayın yapacak olan ilk ve tek televizyon kanalı olan “Kanal C” televizyonu kentte yayına başladı.
Bitlis merkezli olarak bölge genelinde yayın yapacak olan “Kanal C” televizyonu test yayınlarının ardından yayın hayatını başlattı. Uzun bir süredir televizyon kanalı eksikliğinin yaşandığı Bitliste Televizyonunun açılmasıyla birlikte bu alandaki eksiklikte giderilmiş oldu. Yayın hayatını Tatvan ilçesine kurmuş olduğu yayın stüdyosu ile sürdürecek olan televizyon, Hamit Atlı ve Emre Aydemirin genel yayın yönetmenliğinde gerçekleştireceği yayınlarla da aynı zamanda bölgenin tanıtımına katkı sunmuş olacak. Bitliste yayın hayatına başlayan televizyon ile ilgili bilgi veren kanal sahipleri Hamit Atlı ve Emre Aydemir, Bitlise ulusal bazda yayın yapacak olan ilk ve tek televizyon kanalını kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Televizyon kanalının Bitlis merkezli olarak bölgeye hitap edecek ulusal bazlı bir yayın yapacağını kaydeden Atlı ve Aydemir, test yayınları başarıyla tamamlanan televizyonun yayın hayatına başladığını, kanalı izlemek isteyenlerin “Frekans: 12729, Dikey (V) Seymbol: 30000” frekans bilgilerinden kanalı takip edebileceklerini vurguladılar.

“BİGACEMden Kanal Cye hayırlı olsun ziyareti”
Öte yandan, Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) Başkanı Özcan Çiriş ve BİGACEM Genel Sekreteri Hakan Okay Bitlisin ulusal bazda yayın yapacak olan ilk ve tek televizyon kanalı olan “Kanal C” televizyonuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bitliste yeni yayın hayatına başlayan televizyonun Tatvan ilçesindeki stüdyosuna bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Çiriş, Bitlisin ulusal bazda yayın yapan tek televizyon kanalı Bitlise hayırlı olmasını diledi.
Televizyonun sahibi ve aynı zamanda Genel Yayın Yönetmenleri Hamit Atlı ve Emre Aydemire Bitlise kazandırdıkları televizyon kanalından ötürü teşekkürlerini ileten Özcan Çiriş, çalışmalarında ise başarı dileğinde bulundu.
Televizyon kanalının son durumu ve çalışmalarıyla ilgili misafirlerini bilgilendiren Hamit Atlı ve Emre Aydemir, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, gerek radyo yayını ve gerekse televizyon kanalı ile Bitlis ve bölgenin tanıtımına katkı sunacaklarına inandıklarını ifade ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık