Bisikletliler Derneğinden 10 Kırsal Okula Bisiklet Bağışı

Bisikletliler Derneğinin hazırladığı “Köy Okullarına Bisiklet Bağışı Projesi kapsamında 10 kırsal mahalledeki okula bisiklet bağışında bulunuldu.

Bisikletliler Derneğinden 10 Kırsal Okula Bisiklet Bağışı
  • 28 Eylül 2018, Cuma 16:34
Bisikletliler Derneğinin hazırladığı “Köy Okullarına Bisiklet Bağışı Projesi kapsamında 10 kırsal mahalledeki okula bisiklet bağışında bulunuldu.
Bisikletliler Derneği Antalya Temsilciliği, Samsun Bafrada 10 köy ilkokuluna toplamda 19 adet bisiklet bağışı yapılmasını sağladı. Antalya bir mağaza çalışanları arasında toplanan bağışlarla alınan bisikletler, Bisikletliler Derneği Samsun Bafra Temsilcisi Hülya Yangın Ertekin tarafından 10 kırsal mahalledeki okula dağıtıldı. Bağışlanan bisikletler okulların demirbaş kayıtlarına kaydedildi ve öğrencilerin 4. sınıfta gördükleri trafik derslerinde pratiklerinin artması, bisiklet konusunu daha iyi kavrayabilmeleri amacıyla değerlendirilecek. Her çocuğun hayali olan bisikletin okulda kullanılması öğrencilerin hem zihinsel hem duygusal gelişimlerinde katkı sağlayacak.
Bisikletler Bafranın uzak mahalleleri olan Esençay, Kanberli, Boğazkaya, Ortadurak, Müstecep, Neyzen Tevfik İlkokulu ile Örencik, Sarıkaya, Şirinköy ve Gazibeylide bulunan okullara teslim etti.
Bisikletliler Derneği Bafra Temsilcisi Hülya Yangın Ertekin, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden aldığımız okul listesiyle Antalya temsilciliği tarafından yollanan bisikletleri okullarımıza teslim ettik. Sıfır haldeki bisikletlerin kurulumunu yapan Sezai Karagöle, lojistik desteği sağlayan Bafra Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Levent Göke ve Antalya Bisikletçiler Derneğine teşekkür ederim dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık