Bisikletçiler Başkan Acarla Buluştu

Bu yıl 8. kez düzenlenen ‘Dünyanın İncisi Marmaris Müzikli Bisiklet Festivali katılımcıları Marmaris Belediye Başkanı Ali Acarla bir araya geldi.

Bisikletçiler Başkan Acarla Buluştu
  • 05 Ekim 2018, Cuma 14:59
Bu yıl 8. kez düzenlenen ‘Dünyanın İncisi Marmaris Müzikli Bisiklet Festivali katılımcıları Marmaris Belediye Başkanı Ali Acarla bir araya geldi.
Buluşmada Başkan Ali Acara bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması için yaptığı çalışmalar için teşekkür plaketi verildi. Yatlimanında gerçekleşen etkinlikte konuşan Festival Komitesi Başkanı İbrahim Onat, ‘Başkan Ali Acarın hedefleriyle hayallerimiz gerçek oldu. Sayenizde bisiklet yollarımız, bisiklet rotalarımız oldu. Bisiklete vermiş olduğunuz önemden dolayı size ve çalışma arkadaşlarınıza gönülden teşekkür ederiz dedi.
Başkan Ali Acar ise konuşmasında: 4 günlük bu etkinlik sayesinde Türkiyenin çok değişik yerlerinden bölgemize gelen siz değerli konuklarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu güzel coğrafya, bu doğa sadece Marmaris yaşayanlarının değil, tüm dünya insanlarının ortak değeridir. Kentimizde siz değerli misafirlerimizi ağırlayarak, hem bizleri tanımanızdan hem de kent yaşayanı insanlarımızın bisiklete binmeleri için teşvik etmenizden ötürü çok mutlu olduk. Organizasyonda emeği geçen ve katılım sağlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. dedi. Etkinlik sonrasında Başkan Ali Acar bisikletle şehir turu attı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık