Bingölde Özel Çocuklarla Dostluk Buluşması

Bingöl Valisi Ali Mantı ve Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kentteki özel çocuklar ile bir araya geldi.

Bingölde  Özel Çocuklarla Dostluk Buluşması
  • 13 Temmuz 2018, Cuma 15:35
Bingöl Valisi Ali Mantı ve Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kentteki özel çocuklar ile bir araya geldi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Bingöl Belediyesi tarafından düzenlenen Özel Çocuklarımızla Dostluk Buluşması programı, Kültür Parkta gerçekleşti. Kültür parkta düzenlenen programa, Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve kentte faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezlerinden hizmet alan özel çocuklar katıldı.
Özel çocuklarla yakından ilgilenen Vali Mantı, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında sizlerle buluşmak istedik. Belediyemizin programı hayli anlam yüklü. 15 Temmuz 2016da yaşanan darbe teşebbüsünü ve aziz milletimizin yiğitlik destanını unutmayacağız. Her vesile ile ve toplumun her kesimine bu önemli tarihi ve tarihe not düşen kahramanlarımızı tekrar tekrar anlatacağızdedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık