Bingölde Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Bingölde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

Bingölde Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 12:43
Bingölde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. yıl dönümü, Şehir Stadyumunda düzenlenen törenle kutlandı.Törene Vali Ali Mantı, 49uncu Tugay Komutanı Topçu Albay Ali Olcay Küçüktepe, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ile İstiklal Marşının ardından günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Vali Ali Mantı, Türkiyenin 2023lü yıllarda 10uncu büyük ekonomi devleti olacağını belirtti.
Törende öğrenciler şiirler okudu, yöresel halk oyunları yer alırken, şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.
Birlik ve beraberlik sayesinde Türkiye Cumhuriyetinin bugün dünyanın 17inci büyük ekonomisine sahip olduğuna dikkat çeken Vali Ali Mantı, İnanıyoruz ki, 2023lü yıllarda Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyanın 10uncu büyük ekonomisine sahip olacaktır. Biz 10uncu büyük ekonomiye sahip olduğumuz zaman, bugün yaptığımız yardımların daha fazlasını gerek içeride gerekse dışarıda insanlara ve insanlığa yapacağız, bundan da eminiz. Biz, içeride birtakım ülkemiz ve milletimiz aleyhine çalışan ve dışarıda bunların tahrikçileriyle uğraşarak ekonomik ve insanı kayıplara uğramaktayız. Biz birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz takdirde, Allahın izniyle iç yada dış hiç bir güç birliğimizi ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Ülkemizin ve milletimizin bütünlüğünü bozamayacak. Devletimizle, vatandaşlarımızla, milletimizle hep birlikte ve beraber inşallah insanlık alemindeki yerimizi sonsuza kadar alacağız”dedi.
Coşkulu geçen tören, bayrak geçişiyle sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık