Bingöl Belediyesinden Cami Ve Hastanelere Bank Desteği

Bingöl Belediyesi, merkezde bulunan cami, hastane, sağlık ocakları ve devlet yurtlarına oturma bankları dağıtıyor.

Bingöl Belediyesinden Cami Ve Hastanelere Bank Desteği
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 14:48
Bingöl Belediyesi, merkezde bulunan cami, hastane, sağlık ocakları ve devlet yurtlarına oturma bankları dağıtıyor.
Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünce yapılan açıklamada, merkezde bulunan 30u aşkın cami ile hastaneler, sağlık ocakları ve yetiştirme yurtlarına oturma bankları desteği verildiği belirtildi.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince 350 adet oturma bankının dağıtımına başlandığı belirtilen açıklamada, “Belediyemiz tarafından temin edilen oturma banklarının dağıtımına başlandı. Bu kapsamda Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bahçesine 8, Devlet Hastanesi bahçesine 6, yetiştirme yurdu bahçesine 9 oturma bankı bırakıldı. Merkezde bulunan cami ve sağlık evlerine de dağıtım devam ediyor. Bu kapsamda merkezdeki tüm cami ve ihtiyaç duyulan sağlık ocaklarına 2şer adet bank bırakılacaktır. Toplamda 350 oturma bankı desteği verilecektir” denildi.
Desteklerin devam edeceği belirtilen açıklamada;Vatandaşlarımızın cami ve hastane çıkışlarında veya bahçelerde istirahat ederken rahat etmelerini sağlamak amacıyla oturma bankları desteğinde bulunduk. Ekiplerimizde araçlarla götürülen banklar belirlenen yerlerde uygun alanlara monta ediliyor. Bunların yanı sıra merkez ve merkeze bağlı köylerde bulunan camilerimize yönelik desteklerimizi sürdürüyoruz. Belediye Başkanlığımıza iletilen talepler, imkanlar ölçüsünde karşılanıyor”ifadelerine yer verildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık