Bin Metre Yükseklikte Gitar Çalıp Şarkı Söyledi

Türkiyenin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde yamaç paraşütü yapan gençler, yerden yaklaşık bin metre yükseklikte gitar çalıp şarkı söyledi.

Bin Metre Yükseklikte Gitar Çalıp Şarkı Söyledi
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 10:23
Türkiyenin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde yamaç paraşütü yapan gençler, yerden yaklaşık bin metre yükseklikte gitar çalıp şarkı söyledi.
Türkiyenin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde yamaç paraşütü ile uğraşan Tamer Adıyaman, üniversite öğrencisi İbrahim Berk ile yamaç paraşütü yapmak için Aşıklı dağından atladılar. Bu sırada üniversite öğrencisi aynı zamanda sokak müzisyenliği yapan İbrahim Berk yerden yaklaşık bin metre yükseklikte gitar çalıp şarkı söylemesi dikkatlerden kaçmadı. Yaklaşık 45 dakika havada kalan gençler yamaç paraşütünde gitar çalıp şarkı söylemenin mutluluğunu yaşadılar.
Kapadokya Havacılık ve Doğa Sporlar Kulübü Başkan Yardımcısı olan Tamer Adıyaman açıklamasında Nevşehirde bir ilki gerçekleştirerek gökyüzünde gitar çalıp şarkı söyledik dedi. Adıyaman, “Bu etkinliği Kapadokyamızın tamamen tanıtım amacıyla Nevşehirimizde yabancı turistlerin gökyüzünden Kapadokya manzarasını izlemeleri için düzenliyoruz. Aynı zamanda bir ilki yaşamış bulunuyoruz. Müzisyen arkadaşımız İbrahim Berk ile birlikte Aşıklı Dağından kalkışımızı yaparak Kapadokyanın eşsiz manzarasında güzel bir havada müzikle beraber uçuşumuzu gerçekleştirdik. Denemek isteyen herkesi bekleriz” dedi.
Üniversite öğrencisi ve sokak müzisyeni olan İbrahim Berkte açıklamasında, “Hayatımda ilk kez böyle bir etkinliğe katıldım. Başta endişelerim vardı ama daha sonra alıştım. Bu benim hayatımda ki ilk yamaç paraşütü deneyimimle beraber ilk kez gökyüzünde gitar çalıp şarkı söyledim. Bu duygunun tarifi yok” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık