“Bilgi Evi” Sergisi Göz Doldurdu

Osmangazi Belediyesi Hüdavendigar Sosyal Gelişim Merkezinde yaz kursiyerlerinin hazırladığı resim ve el sanatları eserleri görücüye çıktı.

“Bilgi Evi” Sergisi Göz Doldurdu
  • 23 Temmuz 2018, Pazartesi 11:44
Osmangazi Belediyesi Hüdavendigar Sosyal Gelişim Merkezinde yaz kursiyerlerinin hazırladığı resim ve el sanatları eserleri görücüye çıktı.
Öğrencilerin yaz tatilini değerlendirmeleri maksadıyla 2 dönem halinde başlattığı yaz kurslarında el sanatları, takı tasarım, ebru, rölyef, çini boyama gibi çeşitli kategorilerde kurslar verildi. Toplam 138 kursiyerin eğitim alacağı kurslarda ilk dönemi tamamlayan öğrenciler, hünerlerini sergiledi. Hüdavendigar Sosyal Gelişim Merkezinde hazırlanan serginin açılışını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptı. Hüdavendigar Sosyal Gelişim Merkezinin Bilgi Evleri arasında en kapsamlısı olduğunu belirten Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak, okulların kapanmasıyla çocuklarımızın yaz aylarını güzel bir şekilde değerlendirebilmeleri için Bilgi Evinde yaz kursları düzenliyoruz. Modern yapısıyla, çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiğimiz Sosyal Gelişim Merkezimizde spor salonu ve 780 üyemizin kayıt olduğu kütüphanemiz de bulunuyor. Zarafet eğitimi, zekâ oyunları, pasta süsleme çalışmalarının yapıldığı yaz kurslarımızın ikinci dönemi 23 Temmuzda başladı. Katılan bütün çocuklarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Sergi açılışının ardından öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceleyen Dündar, çocuklarla pasta keserek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık